|
|
Acum este Mie Mai 23, 2012 7:06 pm
Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Lun Aug 30, 2010 2:52 pm
Propun o discutie pe aceasta teme: 2012 adevar sau fictiune? De unde a aparut aceasta stire? Pute-au mayasii sa prevada sfarsitul? Ce ar putea produce sfarsitul omeniri? Este sfarsitul sau un nou inceput? Eu personal nu cred prea mult in aceste lucruri. Intradevar in ultima vreme asistam la tot felul de dezastre mai mult sau mai putin naturale, dar au existat si in trecut si totusi am supravetuit. Nu spun ca un sfarsit al vietii pe terra nu este posibil. Suntem doar un fir de nisip in acest vast univers care se afla intr-o permanenta miscare, transformare. Mai de vreme s-au mai tarziu se va produce ceva si in acest colt de univers. Cand? Cred ca e prea devreme.
-
Vizitator
» Mie Sep 01, 2010 7:46 pm
Intotdeauna oamenii vor considera ca este prea devreme pentru un sfarsit atata timp cat ei traiesc, nu crezi? Dar, daca stam putin sa ne gandim la milioanele de ani pe care le are Pamantul nostru, un sfarsit apropiat nu pare chiar asa de ridicol.
Nu stiu ce sa spun in legatura cu mayasii, decat faptul ca stiu despre importanta pe care o acordau ei stelelor si ceea ce preziceau ei in functie de miscarile planetelor. Si daca stam putin sa ne gandim, miscarile planetelor ne influenteaza destul de mult viata, chiar daca nu realizam.
Va dati seama daca mareele sunt influentate de catre luna si de catre soare, cu alte cuvinte, au efecte fizice asupra pamantului, oare alinierea planetelor cu soarele in centrul Caii Lactee la ce ar putea duce? Ei bine, asta urmeaza sa vedem. Poate ca nu se va intampla nimic. Sau poate vor fi cutremure mici...sau poate cutremure mari. Nu avem de unde sa stim dar nici nu are rost sa incetam sa dormim noaptea de griji.
Viata e frumoasa si trebuie traita din plin indiferent de greutati si suparari, pentru ca o singura data traim si nu stim cand se sfarseste.
-
Vizitator
» Sam Sep 04, 2010 8:20 pm
Un subiect mult discutat,controversat. Doar un lucru am invatat ca daca postesc,fac milostenie ,ma spovedesc si dupa vrednicie ma impartasesc,deci sunt pregatita in orice clipa pentru judecata de apoi Il astept pe DOMNUL HRISTOS sa ma judece asa cum sunt buna sau rea. Un om moare si ajunge in fata tronului la judecata ,bineinteles ca facuse numai lucruri bune si trecuse de cele 24 de vami cu bine. Indrazneste sa-l intrebe pe Dumnezeu,daca mai sunt sfinti pe pamant,raspunsul este ca da ,mai sunt si vei pierde aceasta lume Doamne ,nu o voi pierde. Si daca v-a fi un singur sfant pe pamant tot nu vei pierde aceasta lume ? Nu voi pierde aceasta lume ata timp cat v-a exista un sfant pe pamant. Sa fim pregatiti sufleteste ca sa nu ne fie rusine a merge in fata lui Dumnezeu nepregatiti,spun sfintii parinti din SFINTELE MANASTIRI. Doamne ajuta,si cum zicea parintele Cleopa "sa ne intalnim intr-un coltisor de rai,manace-va,raiul sa va manance"
-
» Mie Oct 20, 2010 4:13 pm
am citit un articol despre asta. acolo scria ca pana in ziua de azi ziua s-a micsorat cu 6 ore , si ca pana in 2012 va mai scadea pana se va ajunge la punctul 0. acum dupa ligica mea, daca au fost nevoie de mii de ani ca sa se micsoreze ziua cu 6 ore de ce acum in doar 2 ani va scadea cu inca 18? o vad total exagerat. ori mayashii nu au prezis bine, ori cei care au interpretat prezicerile stau prost la matematica.
-
Vizitator
» Lun Oct 25, 2010 2:38 pm
amelia scrie:am citit un articol despre asta. acolo scria ca pana in ziua de azi ziua s-a micsorat cu 6 ore , si ca pana in 2012 va mai scadea pana se va ajunge la punctul 0. acum dupa ligica mea, daca au fost nevoie de mii de ani ca sa se micsoreze ziua cu 6 ore de ce acum in doar 2 ani va scadea cu inca 18? o vad total exagerat. ori mayashii nu au prezis bine, ori cei care au interpretat prezicerile stau prost la matematica.
Eu nu am auzit deloc de aceasta micsorare a zilei care ar ajunge in 2012 la punctul 0. Ceea ce am inteles eu despre 2012 este faptul ca va avea loc o aliniere bizara a planetelor, cu soarele nostru in centrul Caii Lactee. Nu cred ca au legatura unele cu altele. Probabil au inceput si jurnalistii sa puna de la ei, pentru a-si face povestile mai interesante. Sigur, stim ca ziua se micsoreaza, dar nu am auzit nicaieri ca ar fi luat-o la goana.
-
Inapoi la Discutii pe alte teme
|