Acum este Mar Mai 22, 2012 3:56 pm

Abstinenta sexuala ? Cum stai cu dragostea ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Vin Apr 23, 2010 12:21 am

Abstinenta sexuala ? Cum stai cu dragostea ? Ce parere ai despre abstinenta sexuala ? Cat poti rezista fara sa faci dragoste ?
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Vizitator

Mesaj » Vin Apr 23, 2010 11:03 am

Daca iubesti cu adevarat , merita abstinenta temporara.

Mesaj » Sam Apr 24, 2010 3:34 am

Exista mai multe situatii vizavii de abstinenta sexuala. Majoritatea celor care reusesc sa se abtina de la pofta trupeasca :lol: ,au de partea lor pe "mama natura" care le-a redus instinctul sexual. Aceste persoane pot rezista mult fara viata sexuala ,pot fi numiti chiar asexuali!!! :) ,iar virtutea castitatii lor nu este pe deplin meritata, deoarece renuntarea lor la viata sexuala este oarecum mai mult involuntara.
    Cu instinctul primar lupta este foarte grea ,calugarii din manastiri se lupta din rasputeri sa-si infringa dorinta sexuala ,in acest caz actul este voluntar iar victoria pe deplin meritata.
    O alta situatie in care intilnim abstinenta sexuala ,din pacate trista ,este generata de incapacitatea gasirii unei persoane de sex opus, aici cauzele pot fi multe si nu as vrea sa intru in amanunte.
    Tema acestei discutii fiind formulata la persoana a doua sub forma de intrebare,fara a ma simti jenat , ma simt dator in a-mi prezenta propia situatie!! Nu stau deloc bine cu dragostea :( ,care ar fi cauza nici eu nu stiu exact, iar daca voi sti intr-o zi ,tot degeaba ,nu poti "corecta" atit de usor felul in care mama natura te-a facut sa fi.Abstinenta mea nu este involuntara ,iar voluntar sub forma de experiment am reusit 1 an de zile .Desii nu este vorba de o abtinere totala ,aceasta renuntare este produsul unui refuz, caut o persoana anume care mi-ar putea oferii adevarata placere si....nu stiu daca exista in realitate sau doar in mintea mea.Am fost in stare sa refuz chiar femei atragatoare ,de parca am gasit mai multa placere in a le refuza decit in a face dragoste cu ele.
    Viata sexuala nu poate fi frumoasa decit alaturi de persoana iubita ,iar atunci cind nu mai rezisti si trebuie sa o faci ,cu o prietena, o cunoscuta sau chiar cu sotia altuia :lol: , e mai mult sex mecanic .

• Member
  • Replici:85

• Mesaj » Sam Noi 26, 2011 9:24 am

Dacă eşti angajat într-o relaţie şi iubeşti persoana, iar di diferse motive trebuie abstinenţă există soluţii...una dintre soluţii ar fi autostimularea...chiar dacă unora le este jenă să recunoască!
  • Member
  • Replici:241

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns