Acum este Mie Mai 23, 2012 7:50 pm

abstinenta sexuala, protectie sigura impotriva infectarii cu

Educatie sexuala, sfaturi despre sex, experiente intime. Ce rol are sexul in viata ta ? Experiente inedite cu sex.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Mar Mai 04, 2010 12:41 pm

Considerati ca abstinenta este singura metoda sigura impotriva infectarii cu temutul virus HIV. Puteti incerca si prezervativele, dar nici ele nu sunt sigure 100%.Daca ati incerca dedarea la abstinenta sexuala? . Credeti ca este de neconceput un asemenea sacrificiu, ca viata nu ar mai avea sens fara sex? Incercati ! Oare chiar nu s-o putea?
Eu consider ca doar atunci cand ai ajuns sa iti cunosti mai bine partenerul , poti renunta la prezervativ dar nici atunci definitiv daca nu s-au facut analize hiv, asa cum este normal. Dar ma intreb , oare cati dintre noi am facut analize hiv inainte de a renunta la prezervative in viata de cuplu?
Deci, cum e mai bine? abstinenta sau analize?

Vizitator

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 7:31 pm

Eu cred ca analizele sunt cele mai indicate, pentru ca abstinenta intr-un cuplu poate avea urmari urate. Desigur ca nu doar in sex sta o relatie de iubire, dar este si el o parte importanta si in lipsa acestuia exista riscul ca partenerii sa isi piarda interesul unul fata de celalalt in timp, sau chiar sa ajunga sa se insele reciproc. Si atunci castigul nu e de partea niciunuia.

mystep ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 8:44 am

Abstinenta sexuala nu este o solutie. Duce la dezechilibru psihic, hormonal si chiar nu este indicata. Atata timp cat ai un partener stabil iar ambii sunt informati si constienti de iubirea lor, si de dezastru care l-ar provoca o atitudine rebela, de Don Juan sau Cezara Borgia, nu cred ca este necesara o protectie impotriva infectari cu HIV.

Daca stii ca partenerul nu este stabil atunci se impune sa ai in geanta, borseta sau buzunar prezervativele cumparate de tine. Nu poti sta numai cu gandul la infectarea cu HIV, atata timp cat esti un om matur, responsabil, echilibrat. Nu te poti arunca in bratele oricui doar de dragul unei partide de sex. Nu sunt adepta blind-date-urilor.

Inainte de un raport sexual, consider ca cel mai indicat ar fi o perioada de cunoastere, de tatonare. Oricum un individ cu aventura-n dinti se da in petic din primele intalniri si isi cere asazis-ul drept fara a sta prea mult pe ganduri.
Simona
  • Member
  • Replici:94

• mihi ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 3:07 pm

Subscriu!
    Abstinenta sexuala chiar poate sa provoace dereglari de ordin psihic la fel de grave ca HIV-ul. Chiar nu e o solutie. Nu inseamna nici sa te arunci orbeste doar ca tu nu mai rezisti si trebuie sa o faci. Un om responsabil si-ar lua mijloace de protectie, chiar si in cazul unein aventuri.

Iubiti-va mult!
  • Member
  • Replici:73

• Inapoi la Despre sex

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns