Acum este Mar Mai 22, 2012 3:57 pm

Acea dorinta nebuna de a iubi doi

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Dum Iun 19, 2011 11:43 am

Sunt o femeie trecuta de prima tinerete si pot spune cu mana pe inima, ca am acumulat ceva experiente in ceea ce priveste viata amoroasa. Dincolo de falsitatea si prefacatoria care ne inconjoara din toate partile, vine un moment in viata, cand poti sa spui lucrurilor pe nume, fara sa mai ai teama ca vei fi judecata aspru ca femeie, ca persoana.

Asadar, am fost casatorita de doua ori si intre cele doua casmicii am insemnat pe raboj patru relatii importante de iubire, deci s-ar putea spune ca nu mi-am pierdut vremea. La varsta mea, nu tocmai tanara, sunt capabila sa-mi analizez fara frica motivele care au dus la falimentul relatiilor mele intime si anume, o dorinta nebuna, o nevoie frenetica de a avea doi barbati in acelasi timp. Cred ca pentru a explica mai bine fascinatia momentelor respective ar fi mai potrivit un psiholog, pentru ca ideea de a avea doua legaturi concomitent imi dadea un amestec ciudat de teama de a nu fi data in vileag, excitatie maxima, sens de vinovatie, adrenalina si exaltare romantica in acelasi timp.

In ciuda tuturor acestor senzatii contradictorii, ma simteam sigura pe mine, ca si cum, facand o investitie sentimentala in doua persoane diferite, as fi obtinut garantia ca nu-mi iau plasa daca una dintre relatii se destrama. Pe urma aveam certitudinea ca avand un singur barbat nu m-as simti iubita suficient si as incepe sa-l torturez, sufocandu-l cu pretentiile mele absurde.

Stau si ma gandesc de ce oare vorbesc la trecut, pentru ca inca ma incearca aceleasi senzatii, casatorita fiind cu cel de-al doilea sot, pot spune ca nu s-a schimbat mai nimic odata cu trecerea timpului. Am un altul in paralel, desi putini ar banui ca la varsta mea, o femeie se poate implica in asemenea jocuri.

Cred ca e ceva in neregula cu mine si, asa cum spun studiile de specialitate, primul pas pentru a te vindeca este de a intelege ce se intampla cu tine insati. Eu inteleg doar ca sunt dependenta de un anumit mod de viata intima si gandindu-ma la tratamente, concluzionez: Oare chiar vreau sa ma schimb? Oare vreau sa ma vindec cu adevarat?

• Site Admin
  • Replici:758

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns