Acum este Joi Mai 24, 2012 7:44 am

Adauga un anunt gratuit

Pentru anunturi si intalniri scrie un anunt matrimonial aici daca esti singur si doresti sa intalnesti o fata / femeie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Mar Apr 27, 2010 9:15 pm

Esti singur si cauti o relatie de prietenie sau o relatie de dragoste ? Nu acceptam anunturi cu linkuri catre alte siteuri, nici anunturi pentru aventuri de o noapte. Adauga un anunt gratuit.

• Site Admin
  • Replici:758

• Vizitator

Mesaj » Sam Mai 29, 2010 10:14 pm

numele meu e marius am aproximativ 28 de ani sunt singur sincer simpatic din bucuresti si vreau sa gasesc calea destinului dar nu pot sa o gasesc fara sa fie cineva langa mine sa ma poata indruma. cine ma poate ajuta sunt rugate sa intre pe id marius_mandache82 sau la nr de telefon 0764686961.

Mesaj » Joi Iul 21, 2011 1:11 pm

DORESC O RELATIE DE PRIETENI SINCERA DE DURATA BAZATA PE RESPECT FIDELITATE CHIAR CASATORIE C U DOAMNA SINGURA CARE DORESTE O VIATA FRUMOASA DE FAMILIE. marinionica78@yahoo.com
  • New member
  • Replici:1

• Inapoi la Baiat caut fata

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns