|
|
Acum este Mar Mai 22, 2012 4:03 pm
Frumusetea lumii s-a nascut din iubire. Subiecte despre : Ingrijirea corpului, cosmetica, coafuri, machiaj.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Mar Aug 11, 2009 9:20 pm
cred ca pana la urma conteaz atoate dar asa cum a zis si fat de mai sus conteaza ce se ascunde si dincolo de fizic .. daca nu are si o valoare de om sa te poti baza pe el sau ea este cam greu ,, ca o masina este frumoasa decapotabila rosie si ara super bine dar nu te poti baza sa pleci cu ea la drum inniciun fel pentru ca nu sti cand te lasa pe drum si va fi mai mare rasu s ate vada impingand de o asa frumusete de masina .. asa ca zic alege o masina mai pe tine asa care esti sigur ca nu te lasa si ajungi sa o iubesti atataaa... nu mastiu asta am simtit
-
» Lun Aug 17, 2009 11:17 am
Fiecare persoana e frumoasa in felul ei.Fiecare are frumusete fizica.Poate persoana care pentru cineva e urata,e frumoasa pentru tine.
-
» Dum Dec 27, 2009 8:44 pm
,,Mens sana in corpore sana"-minte sanatoasa intr-un corp sanatos.Normal ca toti tindem spre asa ceva,dar ce facem sa fim frumosi si sa aratam bine?!Vii seara obosit de la munca si daca te gandesti putin la corpul tau spui ca deja e prea tarziu pt cateva exercitii fizice,esti prea obosit.Iar daca iti propui pt urmatoarea zi sa incepi un program de alimentatie sanatos,dureaza poate o zi ca apar altele care fac problema fizicului tau sa cada pe un loc indepartat.Eu personal daca ar fi sa aleg intre doua femei instinctul m-ar face sa o aleg pe cea mai frumoasa cu toate ca sunt constient ca frumusetea sufletului este mult mai importanta dar numai la un moment dat.Ne sta in instinct sa tindem spre ceva frumos mai ales cand este vb de persoana de sex opus.Totusi sa nu uitam;un zambet cald,senin si pur face de multe ori mai mult decat toate frumusetile la un loc.Asa ca oricat de greu ne-ar fi trebuie sa incercam sa zambim. Niciodata nu se stie cine se poate indragosti de zambetul nostru.
-
» Sam Feb 13, 2010 6:02 pm
Aspectul fizic, conteaza mai ales pentru prima impresie. Dar sufletul si comportamentul este decisiv cand vine vorba de a lega o prietenie, relatie sau casatorie.
-
» Dum Feb 14, 2010 1:20 pm
Conteaza foarte mult fizicul, insa nu este definitoriu.
-
» Joi Mar 25, 2010 5:47 pm
De preferinta, insa nu-i suficienta doar frumusetea. 
-
» Sam Mai 22, 2010 5:02 pm
alegerea unui partener cat mai frumos fizic este instinctiva.frumusetea fizica este primul semn de sanatate-acesta fiind unul dintre criteriile de alegere a viitorului partener la toate speciile de animale((la care sanatatea denota putere de a apara partenera si puii,precum si de a face rost de hrana).recunoastem sau nu,chiar daca am ajuns pe ultima treapta a evolutiei,unele instincte desi educate si ameliorate isi mai arata din cand in cand caracteristicile
-
» Joi Ian 20, 2011 10:32 am
frumusetea e trecatoare....asa ca?
-
» Joi Feb 16, 2012 6:58 pm
Nu conteaza fizicul?! Sa fim seriosi! E ceea ce ne atrege atentia la prima vedere. Maiestria cred ca sta in puterea de a vedea dincolo de aparente, de a face deosebirea intre o femeie ingrijita, care toata viata va fi ingtijita si o frumusete nativa, fara merite deosebite care, nestiind sa pretuiasca darul, il va pierde in timp. Dar dragilor, cand te atinge Cupidon, mai ai timp de calcule de genul asta?! E drept ca te poti indragosti de un om pt multe alte lucruri decat aspectul fizic, dar asta cu siguranta nu va fi o dragoste fulgeratoare, la prima vedere ci un sentiment dezvoltat in timp.Sunt oameni pe care trebuie sa-i cunosti pt a-i iubi...adevarate comori, dar ca orice comoara, bine ascunse...mai exista cautatori de comori?
Iulia
-
Inapoi la Frumusete
-
- A parasi sau a fi parasit de o femeie, un barbat
de evelinavesa » Dum Mai 02, 2010 4:59 pm
- 5 Replici
- 518 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Vin Noi 25, 2011 8:10 am
Discutii pe alte teme
-
- Dragostea intre barbat si femeie
de Vizitator » Lun Mai 10, 2010 11:48 am
- 2 Replici
- 395 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Vin Sep 10, 2010 8:55 pm
Despre dragoste
-
- Seductie. Cum seduci o femeie sau un barbat ?
de iubire » Mie Mai 12, 2010 3:47 pm
- 1 Replici
- 584 Vizite
 Vin Noi 25, 2011 8:18 am
Despre sex
-
- Ce ar face un barbat pentru o femeie?
de Vizitator » Joi Aug 12, 2010 8:26 pm
- 0 Replici
- 361 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator
 Joi Aug 12, 2010 8:26 pm
Despre dragoste
-
- Ai intalnit o femeie sau un barbat de pe internet ?
de rombest » Lun Apr 27, 2009 6:17 pm
- 14 Replici
- 836 Vizite
 Joi Dec 01, 2011 7:44 pm
Despre dragoste
|