Acum este Dum Feb 12, 2012 1:36 pm

Angajam elevi, studenti, femei, barbati sa scrie articole

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Dum Iun 06, 2010 8:28 am

Angajam scriitori de noi articole sau freelanceri, ( elevi, studenti, someri pensionari etc ) care sa scrie materiale / articole in legatura cu Dragostea, (relatii, femei, barbati, povesti, iubire, intalniri, prietenie, sex, divertisment, familie, viata, tineri, copii, adolescenti, credinta, casatorie, nunta, cuplu, etc ) pentru site-ul nostru iubire.com

Articolele cele mai apreciate sunt cele originale, care contin cuvinte si fraze cheie, pe care utiliztorii le cauta des pe Internet. Un articol trebuie sa aibe o structura clara, sa fie scris corect gramatical si sa fie gandit. Se lasa un rand liber dupa 5-6 randuri.

De exemplu : Daca vorbim despre infidelitate, titlul articolului ( format din 4 - 6 cuvinte ) ca si textul discutiei in sine, trebuie sa contina principalele cuvinte din domeniu, de genul : adulter, amanta, amant, inselat, sex, relatie, fidelitate, infidelitate, etc. In continutul articolului, de minim 20 linii , se vor repeta obligatoriu aceste cuvinte de minim 4 ori fiecare. Cuvintele principale vor fi ingrosate (bold - la editare se selecteaza cuvantul, se apasa deasupra textului pe B).

Diferenta dintre o simpla discutie pe forum si un articol

O noua discutie pune o problema, o intrebare, invita la o dezbatere a unei probleme, in timp ce un articol, format din introducere - cuprins - concluzie, expune o problema in mod dezvoltat.

Dintr-un articol invatam, aflam ceva nou. Autorul articolului expune un punct de vedere ferm. EL cunoaste situatia, ne transmite un mesaj clar, nu are nevoie neaparat de un raspuns din partea noastra. Contributia principala este a autorului articolului, care s-a documentat.

O noua discutie nu are o structura clar definita, fiecare membru poate sa dirijeze discutia intr-o anumita directie. Se dezbate un subiect la care se asteapta o completare. Contributia este colectiva.

Simplificam calculul precedent postat aici pe forum.

Platim 0,27 euro pentru un articol in format A4. Plata se face la cererea autorului dupa primele 50 sau 100 de articole.

Atentie : Plagiatul sau copierea articolelor de pe alte site-uri, din carti, reviste, ziare, pot crea numeroase probleme, amenzi si chiar pedeapsa cu inchisoarea. Nu copiati articole. Un articol copiat, nu are nici o valoare pentru noi. Desigur ca va puteti inspira din alte articole insa fara a le copia mot a mot. Noi verificam ulterior toate articolele. Ne rezervam dreptul de a refuza articole care sunt copiate, prea scurte, care contin greseli grave de exprimare.

1. Daca sunteti interesat (a) de aceasta oferta de a castiga bani intr-un mod simplu, scriind articole online pe Internet, trebuie sa va inscrieti pe acest site, apoi sa publicati noi articole in acest forum. Cand ati scris minim 5 articole, ne puteti contacta pentru a va evalua munca aici si a va da anumite sfaturi, daca va fi necesar. Spor la scris. Nu se cere experienta in domeniu redactarii articolelor.

2. Daca aceasta oferta nu vi se pare interesanta, va oferim si alte formule de a castiga bani daca doriti sa colaborati la imbunatatirea continutului acestui site. Detalii aici : discutii platite pe forum

• Site Admin
  • Replici:757

• Vizitator

Mesaj » Joi Aug 12, 2010 7:01 pm

foarte interesant...dar nu inteleg un lucru:eu vreau sa postez foarte multe insa unde trebuie sa intru sau cum sa procedez sa pot face acest lucru?si o alta intrebare:unde pot vedea cat castig sau cum se livreaza banii ar putea fi livrati prin posta romana?

iubire ...

Mesaj » Sam Sep 11, 2010 8:36 am

Banii se pot plati si prin posta, evident. Veti vedea cate articole ati publicat. Le inmultiti numarul cu 0,27 euro centi si aflati cati euro trebuie sa va trimitem. Plata se face dupa primele 50, 100 sau 150 de articole, la cererea dumneavostra.

Pentru a scrie articole, trebuie intai sa aveti un profil pe site-ul iubire.com/ apoi dupa ce validati profilul pe link-ul de confirmare din mail, va puteti conecta pe site si automat pe forum.

Un articol este o discutie interesanta, de cel putin o pagina A4 care transmite informatii despre un anumit subiect, relativ cu iubirea si relatiile de dragoste.

Un mini articol (de mai putin de o pagina A4) o contabilizam ca discutie si se plateste cu 6 centi.

• Site Admin

• Mesaj » Sam Noi 26, 2011 9:46 am

Nu am înţeles...trebuie să postez 5 articole pe site şi apoi îmi faceţi cont sau îmi faceţi cont şi apoi public? Vă rog să-mi răspundeţi!
  • Member
  • Replici:126

• iubire ...

Mesaj » Vin Ian 13, 2012 4:17 pm

Contul sau Profilul pe forum se creaza automat o data cu inscrierea pe site-ul iubire.com

Din acel moment puteti aborda noi subiecte de discutie, raspunde la discutiile in curs. Sistemul de articole s-a transformat in discutii bine documentate a caror lungime este de minim 3 sferturi de pagina A4. Speram ca fiecare contribuributie sa fie de minim 6 linii de text. Evitati raspunsurile formate din 4 - 5 cuvinte intrucat sunt oarecum inutile.

• Site Admin

• Inapoi la Discutii pe alte teme

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns