|
|
Acum este Mar Mai 22, 2012 4:11 pm
Discutii despre muzica, filme , poze haioase, videoclipuri, filmulete, bancuri, etc.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Sam Mai 29, 2010 5:09 am
-
» Dum Mai 30, 2010 4:56 am
Spion sub acoperire – 29 ani, vreau sa cunosc doamna intre 18-30 ani pentru o relatie romantica si de durata. Nu te obosi sa imi scrii, stiu unde locuiesti.
Domn frumos, nu foarte sanatos, care nu poate sa isi permita decat numarul standard de caractere pentru anunt. Sunt inteligent, bun, sensibil si doresc doamna draguta si romantica pentru relatie serioasa.
Si idiotii au nevoie de iubire – Daca iti place sa intri la cinematograf dupa ce filmul a inceput, sa arunci cu obiecte de mobilier prin casa si sa te uiti prin gaura cheii la prietenii tai care sunt in baie, avem deja trei lucruri in comun. Hai sa ne intalnim si sa aflam ce alte parti negative avem in comun.
Dezechilibrat din punct de vedere financiar – datorez tuturor bani. Daca nu esti unul dintre creditorii mei as vrea sa te intalnesc. Suna-ma tu, ca nu mai am credit pe cartela.
Doctor, 35 ani, doresc sa cunosc o femeie cu o reala frumusete interioara. Trimiteti radiografia.
Mincinos – Caut femeie frumoasa pentru a ma ajuta sa imi cheltuiesc milionul de dolari pe Coasta de Azur
Barbat, nu fumez, nu beau, nu mananc, nu respir, de fapt, sunt mort. Am nevoie de cineva care sa ma ingroape.
Femeie mare cauta barbat si mai mare – pentru a parea mai mica prin comparatie.
-
» Lun Mai 31, 2010 3:17 pm
“caut un tinar intre 18-40.ani pentru prietenie si sex rog seriozitate si discretie sint un incepator si asi dori sa ma pot simti bine am loc si sint insurat.”
“Sunt un tip simpatic si ingrijit, corp atletic si ador sa dau &%%*^ tipelor fara prejudecati sau sa indeplinesc fantezii ascunse. O FAC DIN PLACERE nu pt. bani.”
"Domn casatorit, 30/175/65, foarte prezentabil, simpatic , iubitor, viril, cu loc de intalnire, doresc relatie de durata cu doamna casatorita, draguta, pana in 38 de ani. Doresti sa regasesti iubirea?”
” ofer companie intima persoanelor feminine din Placere.”
” ofer clipe placute unei doamne / domnisoare; poti sa imi scrii la…”
“CAUT DOAMNE DORITOARE DE SEX DIN BUCURESTI CU VARSTA INTRE 40 – 55 FARA OBLIGATII MATERIALE – NU VETI REGRETA . POTENT , DOTAT 21 CM!”
“te caut pe tine,fata visurilor mele,sansa vieti mele,fata simpla ,modesta(eventual provincie)max 35 ani,draguta si de casa,ptr o relatie serioasa de lunga durata ,de ce nu casatorie,costin-bucuresti>”
“Buna, sunt Aurelian, un intelectual de 50 de ani din Bucuresti, 1,87 inaltime, brunet, corpolent, fara nici o obligatie, echilibrat psihic. Daca ai sub 40 de ani iar conformatia ta prezinta forme extrem de generoase si abrupte -bust impozant nr.5-6, fund ferm bombat, chiar cu accente de scolioza, burta f. putin proeminenta, as dori sa ne cunoastem evident, daca si descrierea de mai sus corespunde preferintelor tale.”
“Casatorit, dar curat.”
“Ofer sex total doamnelor si domnisoarelor.”
-
» Mar Iun 01, 2010 5:56 pm
“barbat satisfac d-re., d-ne.,dornice de sex gog si cer multa seriozitate., sms sau tel..0745179271.nu raspund la bipuri.”
“Tanar sexy, frumusel, 30 ani, superviril, atent, simpatic, caut 2 femei bisexuale, max. 35 ani, care au intre ele o relatie. Ofer extaz extraordinar, ne putem distra la greu, am locuinta”
“ofer partide de sex gratis!”
“Burlac in varsta de 33 ani,fire obiectiva,direct si non-conformist,rational si lipsit de prejudecati cu caracter infantil,caut relatie de calitate alaturi de jumatatea ideala,ma rog,in viziunea mea.Nu caut perfectiunea,ci,mai degraba,apreciez autenticitatea si farmecul natural,complexitatea si decenta a unui caracter accesibil.Daca te regasesti si te consideri o prezenta lipsita de factori iritanti/stresanti,nu reprezinti un risc pt.mine si/sau mediu,te rog,un mail cu/fara foto.”
"Ofer sprijin financiar pentru orice fata care este dispusa sa primeasca cunnilingus si anilingus de la mine. Exclus “profesioniste”, preferabil studente. “
“sunt un barbat de 30 ani sunt necasatorit sunt gay si asi dori o aventura cu domni generosi care vor sa imi satisfaca placerea de gay.Va rog vreau seriozitate.ps…..ASTEPT SA NE VEDEM JUR PE VIATA MEA CA SUNT GAY PANA IN MADUVA OASELOR SI NU MI-E RUSINE.”
“31ani-singur,sensibil,1.78/62/blond-ochi albastri,ofer prezenta agreabila doamnelor si domnisoarelor singure din domeniile:educatie-invatamant,arta-cultura,medicina.Varsta nu conteaza.”
“blonda xxl satisfac barbati o fac placere sex”
“doresc femeie casatorita pt nebunii mari…………..sa ma bata la fund, sa-i dau limbi, sa ne ………. “
“Pasionala, focoasa, sexy, absolut speciala, cu mine poti stabili o comunicare intima profunda.ne putem exprima exact cum simtim si fara complexe”
-
Inapoi la Divertisment
-
- Ziar cu anunturi, ziare si anunturi matrimoniale
de iubire » Mie Apr 28, 2010 1:22 pm
- 0 Replici
- 2762 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Mie Apr 28, 2010 1:22 pm
Fata caut baiat
-
- Acceptam doar anunturi matrimoniale decente