|
|
Acum este Mar Mai 22, 2012 4:11 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Mar Noi 15, 2011 9:41 am
wow!deci suntem la un pas de normal si moral?deci evolutia e de fapt .....involutie? deci spiritualitatea a ajuns iar in pestera? atunci traiasca animalul !Nu este nevoie de suflet ,sentiment ,cultura ,decenta ,este nevoie.... de placere ,halca de carne...etc Daca ati avea o fata ,copilul dumneavoastra...suflet din sufletul vostru tot normal si moral ati considera sexul in grup?atunci ati putea participa si dumneavoastra?Daca da...va rog sa ma scuzati dar inseamna ca eu nu mai aprtin acestei lumi si sincer nici macar nu-mi pare rau!
-
» Mar Noi 15, 2011 5:58 pm
Cand am fost noi ultima oara "spirituali"? Macar avem habar ce inseamna acest lucru? Definita din dex o putem gasi dar ca si specie habar nu avem de spiritualitate.
A crede in ce? In statui, a te ruga la o statuie sau la soare? Aia inseamna spiritualitate? Cine a decis ca am evoluat? Unde exista dovada de absoluta de evolutie?
Aaaa, ca noi avem complexe de superioritate si in prostia si megalomania noastra, chiar avem tupeul sa ne credem oameni civilizati, aia e alta mancare de peste. In schimb, inautru, acolo catre cutia craniana, catre cerebel, acolo suntem exact la fel ca si omul care se lupta cu mamutul.
Omul care este manat de nevoi primordiale, genul mancare,sex,somn.
Cu totii suntem in aceeasi oala, ne place sau nu, suntem exact la fel. Freud stia acest lucru, chiar a si scris despre acest lucru, avem in noi o bestie care nu trebuie vreodata lasata in libertate.
De aceea oamenii, nu vor putea fi niciodata complet liberi, libertatea absoluta ar insemna sa dezlantuim bestia stramosilor, bestia care ar fi capabila sa iti taie beregata pentru o bucata de paine. Bestia care se roaga la lucruri inexistente in speranta ca exista putere mai mare decat a lui , o bestie primordiala incapabila de ratiune si logica. Crezi in dumnezeu? Nu.."arde pe rug", Crezi in dumnezeu? Da, crezi in Dumnezeul meu? Nu, "la asta ii taiem capul".
O bestie care nu va fi vreodata capabila de mila, o bestie care se ascunde dupa zei, dupa credinta, dupa steag, patrie, natiune, pentru ca ii este frica, este frica de ce s-ar intampla daca ar fi descoperita, daca cineva ar da jos toate mastile dezgustatoare si ar observa exact ce este acea persoana, ce se ascunde acolo inautru.
Evolutia se intampla o data la sute de mii de ani, intre noi si barbarul din pestera sunt abia cati ani? 15 mii? hai cu indulgenta 20? De unde atata EGO sa ne credem superiori?
Primul pas ar fi sa acceptam ca suntem ceea ce suntem, al doilea pas sa vedem cum am putea remedia problema. Noi insa traim in o stare constanta de negare, credem ca niste haine si telefoane mobile ne fac mai tari, ne fac civilizati.
Sa fii intradevar civilizat, nu cred ca ar putea cineva indeplini macar jumatate din criteriile a ceea ce ar insemna sa fie omul intradevar civilizat, asta ma include si pe mine deoarece si eu sunt om si sunt la fel de plin de greseli ca si restul.
-
» Joi Noi 24, 2011 4:55 pm
Se spune că în pat şi în război totul e permis! dacă este normal... normalitatea ţine de fiecare individ în parte! iar dacă ambii parteneri sunt de acord...devine ceva normal
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- Ziar cu anunturi, ziare si anunturi matrimoniale
de iubire » Mie Apr 28, 2010 1:22 pm
- 0 Replici
- 2762 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Mie Apr 28, 2010 1:22 pm
Fata caut baiat
-
- Sex in trei