|
|
Acum este Mar Mai 22, 2012 4:12 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Mie Apr 08, 2009 10:30 am
Vedem pe internet diferite anunturi de la cupluri, barbati, femei care cauta sa aiba relatii sexuale in trei sau patru parteneri, altfel spus cauta sex in grup ? Este normal , este Moral pentru tine ? Ai vreo solutie la acesta problema ?
-
» Dum Apr 12, 2009 6:42 pm
daca ambi parteneri sunt de acord este si normal si moral :p
-
» Dum Apr 12, 2009 10:03 pm
NORMAL ????? Ce mai este in ziua de azi normal....  Cei educati sunt "ANORMALI" pentru "NORMALI" care sunt 99%....e de plans. MORAL ??? cine mai stie ce inseamna acest cuvant de care se face caz in viata,politica,scoala,biserica etc. iar in realitate .......Doamne! cata greutate are acest cuvant dar ce puti stiu acest lucru.
-
Vizitator
» Dum Apr 26, 2009 8:12 pm
Mie nu mi se pare ceva normal dar fiecare are dreptul la propria opinie.Eu spun ca o relatie sexuala cu o singura persoana e de ajuns,ceva mai mult inseamna ceva deviatii.Si eu poate as avea fantezii dar nu inseamna ca le pun in aplicare chiar pe toate.
-
Vizitator
» Dum Apr 26, 2009 9:03 pm
cred ca ieste fantezia orcarui barbat
-
» Lun Apr 27, 2009 8:19 pm
apreciez ce zice felixx, de la o viata simpla pana la sex in grup e cale f lunga... mii de ani, oamenii au trait normal. si uite ca noi traim cand totul se schimba. e f greu sa te desprinzi de un stil de viata, de o lume inconjuratoare si sa intrii in alta care , paradoxal, e aceeasi. era mai usor daca nu stiai cum e sa traiesti normal. lumea nu mai e de ajuns, oamenii vor sa experimenteze vise si fantezii...si nu numai in ale sexului, ci si fantezii ale desenelor animate, moda etc. parca am ajunge undeva...greseala e ca se creaza o obisnuinta din aceste curiozitati. Poate toate astea sunt piesele evolutiei...nu stiu ce sa zic
-
» Sam Oct 01, 2011 11:23 pm
Dupa o lunga perioda in care nu am mai avut nici o interventie pe acest forum ,revin cu o atitudine la aceasta tema care mi-a captat atentia ! Despre moralitate si normalitate am mai vorbit in scrierile mele anterioare ,ambele i-au valori diferite in functie de evolutia societatii . Este normal si moral sexul in trei ? Daca ne intoarcem in timp ,in preistorie, cind omul nu si-a completat inca incomensurabila lipsa de cunoastere cu convingeri religioase ,am putea spune ca da ,ci nu doar in trei ,in grup ,care pe care putea !!!!! In prezent asistam si participam la o revolutie tehnologica fara sfirsit care inlaturind tot mai multe mistere generatoare de divinitate inhibitoare ,incearca sa largeasca tot mai mult in cadrul normalitatii limitele placerii omului .
-
» Mie Oct 19, 2011 10:09 am
e adevarat ca normal nu mai este nimic,daca partenera este o femeie care reprezinta o aventura de ce nu?eu unul as incerca si in 5 ,dar daca partenera este femeia pe care o iubesc situatia se schimba ,ce e al meu e doar al meu. 
-
» Sam Oct 29, 2011 9:52 am
Moral? Sigur ca nu, normal? Luand in considerare ca mai avem cel putin inca 5 milenii pana genele se vor schimba un pic, pana codul genetic ne va permite sa devenim macar un pic civilizati. S-ar putea spune ca e normal.
Ce ne desparte de barbarii de acu 6-7 milenii? Pantaloni , pantofi, telefoane mobile,calculatoare samd..adica inauntru suntem exact la fel. Aceeasi bestie traieste acolo, acelasi barbar ca pe vremuri.
Se organizau orgii cu sute de participanti, cine cu cine putea, dorea. Atunci era lupta pentru supravietuire, nu exista altceva decat "kill or be killed". Dupa ce tot tribul lupta cu un mamut, sau vana ceva prada, mai mureau si cativa dintre ei, normal ca la sfarsit se sarbatorea ca tribul va mai supravietui cateva saptamani din acea carne. Sexul in grup nu era ceva nou nici in acele vremuri, trebuiau sa se inmulteasca prin orice metode posibile. Pana la urma venea iarna si matura jumatate din trib, unii mureau de foame, altii inghetati samd, macar urmasi sa aibe care sa supravietuiasca.
Desi a trecut multa vreme de atunci, ca si mentalitate nu ne desparte mult de stramosi...
-
» Sam Oct 29, 2011 9:03 pm
Pentru a raspunde la aceasta intrebare trebuie intai sa stim ce inseamna cele 2 cuvinte: normal si moral. Dupa parerea mea cel mai bun sinonim pentru "normal" este cuvantul "comun". Limitele normalului sunt stabilite de catre societate. Atunci cand mai mult de jumatate din indivizii dintr-o societate practica ceva, atunci obligatoriu acea practica devine comuna deci normala Momentan sexul in grup nu poate fi considerat ceva normal, dar deoarece are din ce in ce mai multi simpatizanti consider ca in urmatorii 10-15 ani va deveni ceva normal, asa cum acum 20-30 de ani era rusinos si poate de neconceput inceperea vietii sexuale inainte de casatorie iar acum este ceva comun, acceptat de societate. Cat despre moralitatea sexului in grup, este cam aceeasi chestie prezentata mai sus. Populatia tanara din ziua de astazi tinde spre noncomformism si usor usor conservatorismul este marginalizat si va dispare (o fi bine? o fi rau?). Ca prin urmare: pentru conservatori sexul in grup nu este in regula d.p.v moral, iar pentru noncomformisti este.
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- Ziar cu anunturi, ziare si anunturi matrimoniale
de iubire » Mie Apr 28, 2010 1:22 pm
- 0 Replici
- 2762 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Mie Apr 28, 2010 1:22 pm
Fata caut baiat
-
- Sex in trei