Acum este Mar Mai 22, 2012 4:12 pm

Armonia in cuplu. Intelegerea si reusita unei relatii.

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Joi Mai 13, 2010 10:39 pm

Intelegerea si reusita unei relatii de dragoste tine in primul rand de armonie. Armonia este foarte importanta intr-o relatie de cuplu. Nu doar de natura sexuala, ci si armonia afectiva. Complimentele ne fac sa ne simtim apreciate si speciale. Cu ce masura oferim adeseori cu aceiasi masura primim. Cum intretii tu armonia si intelegrea pentru reusita unei relatii de cuplu ?

• Site Admin
  • Replici:758

• Vizitator

Mesaj » Lun Oct 25, 2010 6:00 pm

Sunt de acord doar intr-o oarecare masura. Prea multa armonie poate duce la plafonarea relatiei. Cate din noi nu ne aducem aminte de o impacare furtunoasa dupa o cearta iscata din nimic.

Cred ca trebuie sa stim sa fim noi in orice relatie, sa nu lasam de la noi doar de dragul armoniei si sa acceptam ca in orice relatie exista si putina cearta.

Mie imi place sa traiesc. Cine are o relatie de mai bine de un an si nu s-a certat niciodata?
    Astept pareri.poate ma insel eu.

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns