Acum este Mar Mai 22, 2012 4:15 pm

Sa asculte femeia de barbat sau barbatul de femeie?

Discutii despre muzica, filme , poze haioase, videoclipuri, filmulete, bancuri, etc.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Vin Feb 19, 2010 3:28 pm

...nush ..parerea mea e ca intrebarea asta e de cand shii lumea...adick din stravechi timpuri...,eu sant de parere ca intr-un cuplu e bine sa asculte fiecare de fiecare...adick nici aia nu e relatie in care masculul dicta tot..:P...tra sa mai asculti sii de femeie....uneori are dreptate shii...crede-ma...nu cred ca-ti vrea decat binele..:)..parerea mea..;)

danim ...

Mesaj » Mar Mar 16, 2010 10:53 pm

Pertinenta intrebare, de fapt nici nu trebuie pusa, lupta de clasa (sex) cu sistem dictatorial nu trebuie sa existe. Amour nu razboi.
  • Member
  • Replici:37

• Mesaj » Mie Mar 17, 2010 5:29 pm

sunt de acord..e o intrebare retorica..sa asculte fiecare de celalalt, sa-si gaseasca timp pentru amandoi si e suficient..
  • Member
  • Replici:35

• Mesaj » Joi Dec 01, 2011 7:40 pm

orgoliul nemăsurat şi egoismul nu au ce căuta într-un cuplu...în viaţă amândoi trebuie să aleagă drumul de comun acord !
  • Member
  • Replici:241

• Anterior

Inapoi la Divertisment

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns