|
|
Acum este Mar Mai 22, 2012 4:15 pm
Discutii despre muzica, filme , poze haioase, videoclipuri, filmulete, bancuri, etc.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Dum Mai 17, 2009 12:00 am
"E bine ca barbatul sa asculte de femeia sa, la fel cum si DOMNUL nostru IISUS HRISTOS asculta rugaciunile Sfintei SALE Biserici Ortodoxe si i le implineste,dar si femeia,la randul ei,e bine sa faca precum Biserica ce asculta de DOMNUL SAU si face voia SA!"
-
» Mar Iun 09, 2009 3:12 am
Intrebare dificila dar raspunsul depinde de parteneri .Se spune ca dragostea este oarba .Ce se intimpla cand se intilnesc doua forte oarbe?Pentru ca ambii sunt orbi si inconstienti,ce rezulta nu poate fi o mare armonie.Rezultatul nu poate fi decat un camp de lupta ptr. dominatie,al umilintei si al tuturor tipurilor de conflicte. Si sotia mea, Dumnezeu s-o odihneasca, a inceput mai timid sa se impuna in relatia noastra si i-am spus : ok tu esti seful. Dupa un timp a obosit si atunci i-am spus ai sa discutam ce avem de facut si amindoi sa le rezolvam. Am avut o relatie armonioasa ptr. 32 de ani. Pentru ca in viata unui cuplu apar o multime de probleme,acolo unde sotul nu poate rezolva , o poate face sotia. Si invers. Cel mai bine este sa asculte unul de altul. Si deciziile luate impreuna.Se poate intimpla ca o decizie luata sa nu fie buna dar trebuie asumata de ambii parteneri indiferent de rezultat Asta se cheama experienta si -n viitor veti sti mai bine.Cand un barbat incepe sa tipe,sa ameninte,sa bata cu pumnul in masa este clar o lupta de dominatie, cand femeia incepe sa manevreze cratita si matura se poate spune ca vrea sa domine . Viata este scurta si trebuie sa o traim frumos,sa ne bucuram de fiecare zi.Nu fiti orbi,fiti constienti de dragostea voastra ,atenti si veti descoperi pasiunea. Asa sa va ajute Dumnezeu !
-
» Joi Iun 11, 2009 3:07 pm
"DOMNUL iubeste pe oameni,dar ingaduie intristari,ca oamenii sa-si cunoasca neputinta si sa se smereasca si,pentru smerenia lor,sa primeasca pe DUHUL SFANT,iar cu DUHUL SFANT toate sunt bune,toate sunt pline de bucurie,toate sunt frumoase.Daca cineva sufera mult de saracie si de boala si nu se smereste,sufera fara de folos.Dar cine se smereste,acesta va fi multumit de soarta lui,oricare ar fi ea,pentru ca DOMNUL e bogatia si bucuria lui,si toti oamenii vor fi uimiti de frumusetea sufletului sau.Sufletului mandru nu i se arata DOMNUL.Chiar daca ar invata toate cartile,sufletul mandru nu va cunoaste niciodata pe DOMNUL,fiindca madnria lui nu lasa loc in el pentru harul SFANTULUI DUH,iar DUMNEZEU nu e cunoscut decat prin DUHUL SFANT...Omul mandru se teme de reprosuri,dar cel smerit nicidecum.Cine a dobandit smerenia lui HRISTOS doreste totdeauna sa i se faca reprosuri si primeste cu bucurie ocarile si se intristeaza cand e laudat.Dar aceasta nu este decat inceputul smereniei.Dar cand sufletul cunoaste prin DUHUL SFANT cat de bland si smerit e DOMNUL,atunci se vede pe sine insusi mai rau decat toti pacatosii si este bucuros sa stea pe gunoaie in zdrente ca Iov si sa vada pe oameni in DUHUL SFANT stralucind si asemenea lui HRISTOS.Da MILOSTIVE DOAMNE,tuturor sa guste smerenia lui HRISTOS care e de netalcuit in scris si atunci sufletul nu va mai dori nimic,ci va trai vesnic in smerenie,iubire si blandete."---Sf.SILUAN Athonitul
-
» Sam Iun 13, 2009 9:08 pm
Intrebare dificila dar raspunsul depinde de parteneri .Se spune ca dragostea este oarba .Ce se intimpla cand se intilnesc doua forte oarbe?Pentru ca ambii sunt orbi si inconstienti,ce rezulta nu poate fi o mare armonie.Rezultatul nu poate fi decat un camp de lupta ptr. dominatie,al umilintei si al tuturor tipurilor de conflicte. Si sotia mea, Dumnezeu s-o odihneasca, a inceput mai timid sa se impuna in relatia noastra si i-am spus : ok tu esti seful. Dupa un timp a obosit si atunci i-am spus ai sa discutam ce avem de facut si amindoi sa le rezolvam. Am avut o relatie armonioasa ptr. 32 de ani. Pentru ca in viata unui cuplu apar o multime de probleme,acolo unde sotul nu poate rezolva , o poate face sotia. Si invers. Cel mai bine este sa asculte unul de altul. Si deciziile luate impreuna.Se poate intimpla ca o decizie luata sa nu fie buna dar trebuie asumata de ambii parteneri indiferent de rezultat Asta se cheama experienta si -n viitor veti sti mai bine.Cand un barbat incepe sa tipe,sa ameninte,sa bata cu pumnul in masa este clar o lupta de dominatie, cand femeia incepe sa manevreze cratita si matura se poate spune ca vrea sa domine . Viata este scurta si trebuie sa o traim frumos,sa ne bucuram de fiecare zi.Nu fiti orbi,fiti constienti de dragostea voastra ,atenti si veti descoperi pasiunea. Asa sa va ajute Dumnezeu .
Frumoasa poveste de dragoste, daca se poate numi poveste.....poate mai bine, simplu VIATA , ARMONIE, FERICIRE. 
-
» Mar Iun 16, 2009 7:26 pm
O intrebare retorica.Nu incercati sa gasiti un raspuns.
-
Vizitator
» Joi Iun 18, 2009 11:42 am
gaby_rus scrie:O intrebare retorica.Nu incercati sa gasiti un raspuns.
De regula e bine sa asculti de cel care "stie calea", cel mai bine. Nu conteaza daca e barbat sau femeie... Asculti de cel care are mai multa intelepciune, pt ca daca e invers ajungi ... ca in proverb: orb pe orb nu poate calauzi pt ca vor sfarsi ambii in groapa... Numai bine!
-
» Dum Iul 05, 2009 1:23 pm
In slujba cununiei, in Biserica Crestina Ortodoxa, este un paragraf care spune clar ca "barbatul va fi cap sotiei sale"; deci fiind incarcat cu o responsabilitate fata de sotie, este clar ca trebuie sa-o asculte si sa discute cu sotia sa si sa gaseasca cea mai buna cale impreuna; referitor la aplicarea practica, cred ca spune foarte bine nainamor mai sus; totusi, cred ca, prin natura lor, femeile sunt mai flexibile si mai abaptabile decat barbatii, fiind si mai fragile. Iar, din cate stiu eu, psihologii moderni spun ca in realitate nici o femeie nu doreste sa fie stapan absolut peste sot. In aceasta ultima varianta, va ajunge sa-l dispretuiasca, chiar sa-l urasca.
-
» Dum Iul 12, 2009 2:55 pm
cand o sa cante gaina p casa sa ii tai ciocu  )
-
» Mar Aug 11, 2009 8:44 pm
ere o intrebare foarte frumoasa imi place .... raspunsul este la fel de simplu sa asculte unu de altu sa fie armonie ,, sa vada care este cea mai buna varianta si sa cada de acord,, daca exista orgoliu ca el sau eaa mai bine lipsa ....
-
Inapoi la Divertisment
-
- Ce este mai presus barbatul sau femeia
de Vizitator » Mar Mai 04, 2010 6:13 pm
- 8 Replici
- 515 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Lun Mar 19, 2012 12:50 pm
Despre dragoste
-
- Cum ti-ai dori sa fie barbatul sau femeia vietii tale ?
de rombest » Mie Apr 08, 2009 10:33 am
- 9 Replici
- 432 Vizite
 Mar Mar 13, 2012 10:18 pm
Despre dragoste
-
- Cine minte mai mult: femeia, sau barbatul?
de adda255 » Joi Iul 28, 2011 8:43 am
- 2 Replici
- 178 Vizite
 Joi Dec 01, 2011 7:32 pm
Discutii pe alte teme
-
- Probleme de cuplu : femeia si barbatul dupa Casatorie
de rombest » Mie Mai 20, 2009 1:47 am
- 4 Replici
- 618 Vizite