Acum este Sam Feb 11, 2012 12:01 pm

Astrologia - o stiinta frumoasa si oculta

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

mystep ...

Mesaj » Dum Aug 15, 2010 6:20 pm

Dupa anii '90 m-am indragostit de aceasta stiinta si-am aprofundat-o cat am putut. M-a fascinat prin exactitatea ei. Multa lume este sceptica in privinta ei dar eu ma minunez de fiecare data de informatiile precise pe care mi le da despre un anumit individ sau despre destinul acestui. Este o stiinta frumoasa, bogata in informatii exacte. Fiind considerata o stiinta, logic, ca s-a scris foarte mult pe tema ei.

Este o stiinta oculta pentru care o viata de om este prea scurta pentru a-i patrunde toate secretele.In toate timpurile astrologia a servit ca modalitate deosebită de cunoaştere a fenomenelor ce se supun curgerii timpului. Studiaza legaturile dintre evenimentele petrecute pe Terra si pozitia si miscarea planetelor si este cea mai veche stiinta cunoscuta.

In functie de data, ora si locul nasterii al unei persoane, vom putea realiza o harta natala numita si astrograma. Astrograma noastra reprezinta, astfel, o schita a propriei vieti si reflecta potentialul nostru intern. Sunt curioasa daca exista persoane pasionate de astrologie si de ce cred in astrologie. Si daca sunt, cine si-a facut o astrograma sa-mi spuna in ce zodie este, ce ascendent are, in ce zodii se afla luna, venus si marte pe astrograma sa .

Eu sunt pesti cu ascendent in balanta, luna in fecioara, venus in pesti si marte in gemeni. :wink:
Simona
  • Member
  • Replici:94

• Vizitator

Mesaj » Mar Aug 31, 2010 3:33 pm

Incredibil! Astrograma mea e identica cu a ta, mai putin faptul ca eu sunt Varsator. Astrologia este intr-adevar frumoasa, dar cam toate stiintele oculte sunt. De exemplu oniromantia ma fascineaza intru totul. Mi se pare foarte interesant modul in care se pot interpreta visele si simbolurile greu de descifrat la prima vedere.

mystep ...

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 7:48 am

Vorbesti serios. Trimite-mi datele tale! De cand am descoperit astrologia, am fost fascinata de ea si nu cred ca-mi va trece vreodata :lol:
    Este o stiinta mult prea completa si interesanta ca sa -mi placa..
    Simona
  • Member

• mihi ...

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 8:11 pm

Si eu am studiat fenomenul pentru o perioada de timp. In general ma fascineaza misterul. Eu cred ca toate lucrurile din univers se leaga intre ele intr-un anumit fel. Orice lucru isi are rostul lui.

Nu cred nici in toate interpretarile pe care le gasim prin ziare. Fiecare isi are propria lui astrogama, si de aceea de multe ori horoscoapele par uneori gresite. Depinde si de cine alcatuieste horoscopul si ce interpretare ii da.

Oricum, eu consider astrologia ca de altfel toate celelante stiinte oculte fascinante.
    Iubiti-va mult!
  • Member
  • Replici:73

• Vizitator

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 9:21 pm

mystep scrie:Vorbesti serios. Trimite-mi datele tale! De cand am descoperit astrologia, am fost fascinata de ea si nu cred ca-mi va trece vreodata :lol:
    Este o stiinta mult prea completa si interesanta ca sa -mi placa..

Pai eu mi-am facut astrograma pe ceva site, sper sa fie corecta. Datele mele: 02. 02. 1991, data nasterii 22:30. Cred ca atata trebuie, nu? :D

mystep ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 10:23 am

:lol: merci merci
    Simona
  • Member

• Inapoi la Discutii pe alte teme

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns