|
|
Acum este Mar Mai 22, 2012 4:16 pm
Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Mie Feb 03, 2010 10:11 am
Doamna Carmen,daca nu vi s-a spus sau scris pana acuma.Va rog frumos nu faceti prostii cu viata dumneavoastra...Nu as dori sa va vad ca sustrageti alocatia si banii copilului,si mai cereti si imprumuturi,ca apoi sa mergeti la o tiganca din ceva sat uitat de dumnezeu.Care sa va taie cate un cap de gaina si sa faca mult fum acolo,sa va sustraga cel putin 5 mii de euro si sa va spuna enorm de multe lucruri care nu au nici cea mai mica legatura cu viata dumneavoastra si al copilului.
Viitorul nu va este scris in stele,viitorul e ceea ce dumneavoastra doriti sa fie,nu incercati sa va gasiti sprenate desarte si false in ghicitori.
Luand in considerare ca mesajul a fost scris anul trecut in aprilie,sper ca de atunci nu ati facut ceea ce eu ma gandesc,adica sa dati o groaza de bani la niste ghicitori...
-
» Joi Feb 04, 2010 6:54 pm
Sigur,am uitat un mic amanunt,eu nu as vrea drept plata decat un zambet, un pic de buna dispozitie din partea persoanei care crede in astfel de previziuni si doar constientizarea faptului ca nu ne putem ghida si amagi in viata cu astfel de improvizatii,care prin multitudinea variantelor de raspuns,par cateodata a se potrivi cu ceea ce vrem noi sa auzim, de fapt.
-
» Joi Ian 20, 2011 10:20 am
viitorul suna bine 
-
|