Acum este Mar Mai 22, 2012 4:22 pm

Avortul, esti pro sau contra ? Avortul este o crima ?

Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Joi Apr 29, 2010 8:12 pm

Avortul, esti pro sau contra ? Avortul este o crima ? Care sunt, dupa parerea ta, situatiile extreme in care accepti avortul, si care nu ? Cum raportezi avortul la notiunea crestin ortodoxa de pacat ?

• Site Admin
  • Replici:758

• Mesaj » Lun Iul 19, 2010 2:27 pm

Sunt pro...nu consider avortul o crima, mai degraba este o crima sa aduci un copil pe lume stiind ca nu ai ce sa ii oferi
  • Member
  • Replici:62

• Vizitator

Mesaj » Sam Sep 04, 2010 7:06 pm

Este un mare pacat,nu faceti asta pentru nimic in lume.
    Daca nu-l poti creste da-l acelora care isi doresc si nu pot avea copii.
    Sunt atatea familii care doresc sa infieze.
    De ce sa savarsesti o crima,sa-ti manjesti sufletul,Dumnezeu pune in acel suflet viata din prima zi a lui.
    Noi crestinii nici nu ar trebui sa ne gandim la asa ceva,eu am crescut singura un baiat si slava domnului e mare de insurat,ma rog sa-si gaseasca sufletul pereche si sa fie fericit.

sa fiti iubiti si fericiti

amelia ...

Mesaj » Dum Oct 17, 2010 9:43 pm

nu e o crima, dar cu siguranta o trauma psihica pentru cea care il face.
  • Member
  • Replici:28

• leda ...

Mesaj » Dum Mar 20, 2011 8:45 pm

Sunt de acord cu Amelia:
    amelia scrie:nu e o crima, dar cu siguranta o trauma psihica pentru cea care il face.
    .

Fiecare femeie trebuie sa decida si sa isi asume apoi raspunderea pentru decizia luata. Imi place povestea fetei care semneaza "super-tipa". Sa-ti traiasca fetita :P ! Sa te bucuri de ea si sa ai parte de tot ce ii mai bun pe lume :P :P !

In schimb nu sunt de acord cu Mari52. Mai exact: s-a intamplat ca fata sau femeia sa ramana insarcinata si are posibilitatea sa faca avort dar "aplicand" sfatul lui Mari, sarcina trebuie dusa pana la capat si dat copilul spre infiere si dupa noua luni de sarcina, totul revine la normal: corpul femeii, eventualul servici pe care l-a avut inainte, familia fetei sau femeii isi revine fara nici o problema...Dar ce-ar fi sa reintre totul in normal dupa numai cateva saptamani de sarcina? Cand e trauma mai mare: cand pierzi copilul dupa un avort sau dupa o nastere? Cu serviciul cum ramane? Sau te plateste, iti asigura chiar un servici in continuare familia care ti-a infiat copilul?

In ceea ce priveste legarea notiunii de avort de dogma religioasa..."votez" pentru "WildHoney":
    wildhoney scrie:Sunt pro...nu consider avortul o crima, mai degraba este o crima sa aduci un copil pe lume stiind ca nu ai ce sa ii oferi
    .

Dar tare mi-ar place sa "aud" parerea unui barbat! Ca am impresia ca numai fetele si-au spus cuvantul aici!
  • Member
  • Replici:25

• Inapoi la Casatorie, Familie, Copii

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns