|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 6:51 am
Discutii despre muzica, filme , poze haioase, videoclipuri, filmulete, bancuri, etc.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Mie Oct 06, 2010 9:37 pm
CUVÂNT DESPRE UCIDEREA DE COPII (AVORTUL)
"Iata, fiii sunt mostenirea Domnului, rasplata rodului pântecelui.
Precum sunt sagetile în mâna celui viteaz, asa sunt copiii parintilor tineri.
Fericit este omul care-si va umple casa de copii; nu se va rusina când va grai cu vrajmasii sai în poarta.” (Ps. 126, 3,4,5)
Un adevar strigator la cer, dar pe care nu-l aude decât Dumnezeu, ne arata ca, în ultimii noua ani, în tara noastra s-au facut peste 11.000.000 de avorturi. Un adevarat genocid national, peste un milion de avorturi pe an!
Atâtea suflete pierdute într-o tara de crestini, care pâna mai ieri lupta contra invaziei pagânilor.
Oamenii trebuie sa realizeze ca, în momentul conceptiei, o noua existenta îsi câstiga dreptul sau la viata, acelasi drept pe care îl are un nou nascut, un copil de scoala ori un adult. Este un pacat de neiertat, împotriva Duhului Sfânt, ca mama sa stinga licarul acelei vieti. Iar pacatul este cu atât mai mare cu cât este savârsit împotriva unei fiinte care este condamnata la moarte fara nici o vina, pacat de moarte împotriva unei fiinte neajutorate, pacat de moarte împotriva lui Dumnezeu si chiar împotriva propriului neam, pe care îl saraceste în numarul sau.
Oare câte talente ori oameni de geniu se vor fi sfârsit înainte de a vedea lumina zilei?
Sufletul viu al fatului ucis poarta chipul lui Dumnezeu în el, iesind desavârsit din mâinile Creatorului. Gravitatea pacatului este cu atât mai cutremuratoare, atunci când rodul pântecelui este ucis de propria lui mama.
Toate pacatele se pot ierta spun Sfintii Parinti, dar pacatul acesta al avortului, al crimei asupra unui suflet nevinovat poate fi iertat doar cu pretul unor mari nevointe, care uneori pot dura o viata întreaga, pentru ca acei prunci avortati plâng înaintea lui Dumnezeu si cer razbunarea sângelui varsat de mama. De asemenea este bine sa retinem ca sufletele copiilor avortati stau într-un loc unde nu este nici întuneric, nici lumina. Nici nu se bucura, nici nu se chinuiesc. Si ei striga la Dumnezeu “Doamne, pentru ce suntem noi lipsiti de bucuria fetei Tale, caci noi nu am vazut lumina soarelui, nu am vazut frumusetile din aceasta lume si nici nu am facut vreun pacat?” . Si atunci glasul lor se ridica la Dumnezeu iar Dumnezeu va cere sufletele din mâna mamelor ucigase. Iar parintii care au omorât copiii în pântece, daca fac canon, îi elibereaza pe copiii lor din acea stare.
Cel mai mare bine pe care-l putem face în viata, ca om casatorit, este sa dam viata mai departe. Oricât am posti, oricât ne-am ruga, oricât am da de pomana, oricâta nevointa am face în viata, nu este mai mare lucru ca atunci când dam viata unui om. Toti sfintii din ceruri, cu toti îngerii si întregul cer se bucura când se naste un copil.
Mama, daca refuza a da viata, refuza ea însasi a avea viata vesnica. Majoritatea femeilor, foarte comod, justifica faptul ca nu nasc copii mai mult datorita contextului în care traiesc: ca nu au cu ce sa-i hraneasca si sa-i creasca. Însa aceasta este o mare cursa pe care le-o întinde satana.
Trebuie sa fim constienti ca Dumnezeu niciodata nu va da voie sa se nasca un copil fara a avea asigurata bucatica lui de pâine. Este un mers firesc si natural al lucrurilor sa se întâmple asa. Atunci când nu avem credinta în Dumnezeu se produce nefirescul, iar când o mama îsi avorteaza roada pântecelui, nu are credinta în Bunul Dumnezeu, în faptul ca El este deasupra si va ocroti acel copil.
Daca vom dori cu adevarat sanatatea familiei, aceasta stare de lucruri trebuie sa înceteze, dându-ne toata silinta pentru redobândirea credintei în Dumnezeu si înlaturarea indiferentei din sufletele noastre. Sfaturile parintilor duhovnici date celor ce nu voiesc sa aiba copii sunt:
Ø sa nu se casatoreasca, pazindu-si fecioria;
Ø sa traiasca în înfrânare (curatie), cu învoirea ambilor soti.
Mântuitorul aseamana pe cei ce se casatoresc numai pentru pacat sau de ochii lumii sau pentru avere, cu smochinul blestemat care nu voia sa aduca nici o roada pe pamânt. Pentru ca nasterea de copii nu este numai o datorie sociala, fireasca, ci este mai întâi o porunca dumnezeiasca, care contribuie foarte mult la mântuirea parintilor. Sotii care nu vor sa nasca copii, care îi avorteaza sau practica pacatul pazei, sunt pedepsiti de Dumnezeu cu boli de tot felul, cu necazuri în viata, cu grea mustrare de constiinta, iar dincolo cu osânda vesnica ..."
-
» Mie Oct 06, 2010 11:55 pm
Tu sigur esti crestin? Din scrisele tale reiese ca esti un fanatic,rasist,vrei sa duci razboiul sfant impotriva paganilor? Esti normal la cap? Reprezinti ceva oribil ce nu are nici cea mai mica legatura cu dumnezeu,isus,credinta,morala,doctrina.
"pentru ca acei prunci avortati plâng înaintea lui Dumnezeu si cer razbunarea sângelui varsat de mama" Ce vorbe halucinante,observi ce scrii macar?
Tu nu esti un crestin,esti satana in persoana.
-
» Joi Oct 07, 2010 6:22 pm
iosif scrie:Tu sigur esti crestin? Din scrisele tale reiese ca esti un fanatic,rasist,vrei sa duci razboiul sfant impotriva paganilor? Esti normal la cap? Reprezinti ceva oribil ce nu are nici cea mai mica legatura cu dumnezeu,isus,credinta,morala,doctrina.
"pentru ca acei prunci avortati plâng înaintea lui Dumnezeu si cer razbunarea sângelui varsat de mama" Ce vorbe halucinante,observi ce scrii macar?
Tu nu esti un crestin,esti satana in persoana.
Iosif,tare bine ar fi fost sa fiu la masura celui care a spus cele de mai sus.Insa eu nu am postat decat un citat care,care daca nu ma insel,face parte din predica unui preot ortodox. Apoi imi permit sa te intreb si eu ,daca nu te deranjez prea mult,ce fel de "crestin" esti tu din moment ce nu scrii numele corect al DOMNULUI si MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS? Crestinii ortodocsi asa scriu numele DOMNULUI si stiu sa rosteasca Crezul.Iar la Mormantul Sfant de la Ierusalim,de Pasti,atunci cand slujesc preotii ortodocsi,are loc minunea care a facut din cei de alte religii crestini-ortodocsi.Adica se coboara prin acoperisul Sfantului Mormant Lumina Sfanta care aprinde lumanarile celor adunati acolo la Slujba.Vezi ca gasesti o multime de clipuri si marturii pe net daca stai sa cauti.Iar ca sa te convingi ca Ortodoxia e singura religie adevarata iti mai spun ca un Sfant recent canonizat(Sfantul Serafim Rose) care inainte de a fi botezat ortodox, a trecut pe la alte religii si a recunoscut ca Adevarul sse afla in Ortodoxie. In cazul in care starnesc si mai multa iritare cele spuse de mine,te rog frumos sa ma ierti si sa stii ca ai dreptate intr-o anumita privinta cand spui printre altele ca sunt o mizerie de om,dar sa stii ca sunt crestin-ortodox. Iti doresc sa fii iubit si Bunul DUMNEZEU sa-ti daruiasca multa sanatate tie, celor dragi,sa va ajute mereu si sa-i simtiti ocrotirea,iar tie ,sa-ti scoata in cale persoana de care ai nevoie. Numai bine!
-
» Joi Oct 07, 2010 8:33 pm
Te facusem exact ce esti,de luni intregi scrii pe mesaje de ura si rasism pe acest forum.Scrii despre razboi,ura,convertire si multe alte magarii. Iar daca in fata ta dumnezeu este jignit daca e scris cu litere mici,mai ai cale lunga de batut.
Dumnezeu e o fiinta perfecta,perfectiunea in sine nu are nevoie de un mesager fanatic,unul care spune despre razboi sfant si despre ortodoxism ca fiind singura religie adevarata. Nu exista o singura religie adevarata dar cui incerc sa explic asta...
Ce stii tu despre ce vrea dumnezeu? asta ma intereseaza,si cel mai mult.Cine dracu iti da dreptul de a spune ca ortodoxismul este singura religie adevarata.Esti chiar asa de egoist si increzut? Pana unde si pana cand?
Sa iti dea bunul Dumnezeu multa iubire si o minte luminata . Ma gandeam ca cineva de varsta ta e capabil de gandire critica,logica si va veni cu argumente.Insa de luni intregi tot o tii cu a ta,cu mesaje,citate extrem de violente care induc la ura si razboi....
Presupun ca in somn visezi "pagani" torturati zile intregi si apoi arsi pe rug sau decapitati,asta iti ofera un somn bun si adanc,doara asta faceau fanaticii din incvizitie.Pentru ei singura religie adevarata era catolicismul,pentru tine e ortodoxismul,ai destul de multe in comun cu fanatismul religios.
Ti-ar place asai?
-
» Sam Oct 09, 2010 1:31 am
Cu riscul de a repeta lucruri pe care le-am mai spus ,reamintesc faptul ca ,atitudinea care sta la baza dogmatismului religios este intoleranta ,iar de la intoleranta si pana la fanatism nu e decit un pas . Cu religie sau fara religie ,exista oameni buni care sa faca fapte bune ,insa pentru ca oamenii normali sa ajunga dementi a contribuit religia in nenumarate rinduri. Starea de religiozitate frenetica, este foarte asemanatoare cu starea de indragostit .Ratiunea este debilitata in ambele situatii ,ea nu mai poate intervenii cu discernamint ,si devine "slujnica" pasiunii oarbe. Creierul uman secreta o substanta ,de fapt un drog natural care induce aceasta stare de pasiune maniaca pentru ceva anume.Se ajunge pana in situatia ca persoana in cauza sa nu mai fie capabila sa faca diferenta dintre cea ce este real si cea ce ar fi vrut sa fie real . As vrea sa prezint in cadrul acestei teme un lucru foarte important ,de fapt ,motivul principal al interventiei mele. D-lor crestini ,luptatori impotriva crimei avortului ,stiati dvs ca o mare parte din embrioni AVORTEAZA intr-un mod spontan ?!! Daca tinem cont de faptul ca fecundarea s-a produs ,iar un embrion este o noua viata ,atunci CINE provoaca aceste avorturi spontane ??? Studiile stiintifice demonstreaza ca acesti embrioni avorteaza din pricina ca nu sunt la parametri la care trebuie sa fie ,mai bine zis ,mama natura ,D-zeu sau mai stiu eu ce Forta oculta ne influenteza ,nu face altceva decit un "control al calitatii" indepartind din start "rebuturile" . Acum ,desigur ,nu e tot una avortul spontan cu avortul organizat ,planuit .Personal nu sunt de acord cu avortul ,insa accept masurile contraceptive .Nu ma poate obliga ticaloasa forta oculta a acestei lumi ,sa-i indeplinesc planurile ascunse daca eu nu vreau  .
-
» Joi Oct 14, 2010 6:43 pm
Ma scuzati ca intervin...domnilor, se pare ca pe acest site/forum exista cineva care a facut o pasiune din a posta aici texte preluate, si toate de o anumita factura...dar e posibil ca el sa nu fi avut rabdarea sa le citeasca in intregime sau daca a facut-o sa nu fi trecut prin filtrul mintii sale ceea ce a citit...asta e, el se simte bine asa si poate chiar se crede grozav.
Pe de alta parte in evolutia noastra spirituala, reusind sa ne cunoastem si sa ne acceptam pe noi, impacati cu noi insine...vom reusi sa ii intelegem si acceptam pe ceilalti in aceeasi masura...si in acest context consider ca se cuvine sa ii mustram pe ceilalti iar ei isi vor da seama...daca vor dori...dar e prea mult sa dai cu barda...omul se supune greselilor conform asa zisului principiu al imperfectiunii (o fi existand... sau il inventez eu acum), atunci cand esti extrem de categoric si vorbele tale sunt dure...mai pentru nimic, inseamna ca ai cu siguranta intentia sa ranesti si asta in mod brutal.
Sa ma scuze ambele parti..in final nimeni nu e perfect...sa spunem ca cineva nu a avut intentie rea iar altcineva a sesizat si realizat sensul subtil al cuvintelor...doar ca mustrarea a fost extrem de bruta...militez pentru toleranta si dialog pasnic...in timp se invata si aceasta lectie.
-
Inapoi la Divertisment
-
- Avortul, esti pro sau contra ? Avortul este o crima ?
de iubire » Joi Apr 29, 2010 8:12 pm
- 5 Replici
- 368 Vizite
- Ultimul raspuns de leda
 Dum Mar 20, 2011 8:45 pm
Casatorie, Familie, Copii
-
- Obisnuinta de a fi cu el
de Vizitator » Mar Iul 27, 2010 8:43 am
- 0 Replici
- 74 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator
 Mar Iul 27, 2010 8:43 am
Despre dragoste
-
- Din pisica a devenit motan
de iubire » Mie Apr 28, 2010 12:34 pm
- 3 Replici
- 539 Vizite
- Ultimul raspuns de wildhoney
 Lun Iul 19, 2010 4:48 pm
Discutii pe alte teme
-
- Sentimente : Iubire, dependenta sau obisnuinta ?
de iubire » Joi Mai 13, 2010 11:18 pm
- 4 Replici
- 316 Vizite
- Ultimul raspuns de o_ea_si_atat
 Sam Feb 18, 2012 10:07 am
Casatorie, Familie, Copii
-
- Intreruperea sarcinii sau avortul, este o crima ?
de iulyan27 » Mar Dec 08, 2009 11:48 pm
- 2 Replici
- 275 Vizite
- Ultimul raspuns de nicolae
 Sam Ian 23, 2010 8:33 pm
Divertisment
|