Acum este Mar Mai 22, 2012 4:23 pm

Bancuri despre casatorie

Discutii despre muzica, filme , poze haioase, videoclipuri, filmulete, bancuri, etc.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Joi Mai 27, 2010 3:08 pm

Un cuplu celebra 50 de ani de casnicie. Armonia si linistea din familia lor erau celebre in tot oraselul, asa ca un reporter de hotaraste sa realizeze un interviu.
- Cum se face ca de 50 de ani nu v-a vazut nimeni certandu-va sau macar ridicand tonul unul la altul?
- Secretul este la inceputul casniciei, in luna de miere. Ne-am hotarat sa o petrecem la o cabana superba pe creasta muntilor si am inchiriat doi magarusi pentru a ajunge acolo impreuna cu bagajele noastre. La un moment dat, magarusul sotiei mele s-a impiedicat si au cazut. Sotia mea, desi se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm "Prima data". Magarul s-a ridicat si am continuat drumul. Dupa un timp, s-a impiedicat din nou. Sotia mea i-a spus, cu aceeasi voce egala "A doua oara". Ne-am continuat calatoria, magarul s-a impiedicat a treia oara. Atunci sotia mea a scos un revolver si a impuscat magarul in cap. Am facut criza de isterie. I-am spus ca e nebuna sa procedeze asa de crud cu bietul animal, ca trebuie sa consulte un psihiatru. Sotia mea s-a intors catre mine, m-a privit in ochi si mi-a spus calm "Prima data". A fost prima si ultima data cand ne-am certa

Q: Ce este iubirea?
A: Lumina vietii.
Q: Ce este casatoria?
A: Factura la lumina.

3 tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf Petru ii intreaba:
- De cate ori v-ati inselat nevestele?
- Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul. - Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi in Rai.
- Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea.
- Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai.
- Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul.
- Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite un Logan sa mergi cu el prin Rai.
Dupa cativa ani se intalnesc cel cu Loganul si cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea.
- De ce plangi omule? Ce s-a intamplat?
- Uite... a murit nevasta-mea ieri...
- Asa, si?
- Si am vazut-o azi prin Rai .. pe role

Tanarul indragostit se infiinteaza la tatal iubitei :
- Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica d-voastra .
- Cu sotia ati vorbit deja ?
- Da, dar daca se poate, as ramane totusi la fiica d-voastra

Odata, eram cu nevasta-mea in pat si ma intrebam si eu, asa, ca omu' "o
fi avut, n-o fi avut?". Pana la urma am zis sa intreb cu voce tare, nu
numai in gand, da' mai pe ocolite, (ca doar sunt un gentleman, ce pana
mea) si i-am zis:
"Auzi, cum se face ca nu stiu niciodata cand ai orgasm?"
Si stiti ce mi-a raspuns:
"Pai n-are rost sa te tot sun la servici si sa te deranjez pentru atata
lucru"
  • Member
  • Replici:39

• Mesaj » Joi Mai 27, 2010 7:02 pm

O familie de tineri merge in vizita la niste prieteni mai in varsta.
    Se aseaza la masa sa manance. Batranul ii zice sotiei:
    - Luceafarul meu, adu te rog felul intai.
    Dupa ce termina batranul zice:
    - Frumoasa mea, adu te rog felul doi.
    Dupa ce termina, batranul ii zice sotiei:
    - Iubirea mea, adu te rog desertul.
    Dupa masa femeile merg la bucatarie iar barbatii raman singuri.
    Tanarul il intreaba pe batran:
    - Cum de reusesti dupa atatia ani sa-i mai spui cuvinte asa frumoase?
    - Sa mor de mai stiu cum o cheama.
  • Member
  • Replici:86

• Mesaj » Lun Iun 07, 2010 5:52 pm

Doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani. Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca. Asa ca ii spuse sotiei: "Scumpa mea, vin repede." "Unde mergi iubitel?" intreba sotia. "Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere." Sotia spuse: "Vrei bere dragostea mea?" Deschise usa de la frigider si ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania, Olanda, Japonia, India... Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il spuna a fost: "Da, acadeaua mea... dar la bar... stii tu... au halbe inghetate..." Nu a apaucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse: "Vrei halba inghetata iepuras?" si scoase din congelator o halba atat de inghetata ca abia putea sa o tina in mana. Sotul devenise cam palid, dar spuse: "Da, motanel, dar la bar au tot felul de gustari delicioase... Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?" "Vrei gustari, papusel?" Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse gustari aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc...) "Dar draga mea... la bar... stii, se mai injura, se vorbeste urat..." "Vrei vorbe urate draga? ... AUZI BA P**A! BEA-TI IN P**A MEA BEREA IN NENOROCITA AIA DE HALBA INGHETATA SI MANCA-TI RAHATURILE DE GUSTARI, PENTRU CA ESTI INSURAT, SI NU MERGI NICIUNDE!!! CLAR NENOROCITULE?!!!"
    ...si au trait fericiti pana la adanci batraneti....

Un tip cu amanta in pat... la un moment dat suna cineva la usa. Amanta, calma, ii spune sa fie linistit ca e sotul, dar rezolva ea! Se duce la usa deschide si spune:
    - Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit... du si tu gunoiul!... si ii pune galeata de gunoi in mana. Sotul pleaca.
    Amantul se imbraca si pleaca linistit si pe scari isi zice: 'Si frumoasa si desteapta...' Ajunge acasa, suna la usa, ii deschide sotia:
    - Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul!... Ia tipul galeata, coboara scarile si in sinea lui isi zice: 'Si urata si cu tupeu...'

Cum e sa fii insurat, Mitica?
    - Pai, cum sa fie? N-am voie sa beau, n-am voie sa fumez, n-am voie sa merg cu amicii la o bere, n-am voie sa ma uit dupa vreo femeie pe strada…
    - Inseamna ca regreti pasul pe care l-ai facut?
    - Nici asta n-am voie!

Trei prieteni se lauda cu nevestele lor:
    Primul: - Eu am o nevasta ca o libelula!
    Al doilea: - Nevasta-mea e ca o caprioara!
    Al treilea stă, se gandeste si dupa cinci minute zice:
    - Pai… nici a mea nu prea seamana a om!

Un tip bine intalneste o tipa, la fel de buna si vrea s-o ia de nevasta pe loc, orbit de frumusetea ei.
    - Dar nu stim ninic unul despre celalalt, spune ea.
    - Dar nu-i nimic, aflam pe parcurs, ne descoperim incetul cu incetul, o linisteste el.
    Asa ca ea a acceptat, s-au casatorit, si au plecat in luna de miere la mare. Intr-o dimineata, pe cand erau la plaja pe marginea piscinei, el se ridica de pe sezlong, se catara la trambulina de 10 metri si executa o saritura surub cu 2 intoarceri la 90 de grade si o rotatie completa, apoi o intrare perfecta in apa la aterizare. Dupa inca vreo cateva demonstratii, se intoarce inapoi pe sezlong ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
    - Ai fost incredibil, iubitule, il intampina ea, inca surprinsa de reperezentatie.
    - Am fost campion olimpic la sarituri. Vezi, ti-am spus ca ne vom cunoaste incetul cu incetul.
    Ea se ridica de pe sezlong, intra in piscina si incepe sa inoate. Dupa 30 de lungimi de bazin, fara pauza, se intoarce inapoi pe sezlong, nearatand nici cel mai mic semn de oboseala.
    - Oooo, incredibil, te pomenesti ca si tu ai fost campioana la vreo proba de rezistenta la inot?
    - Nu, spune ea, am fost curva la Braila, dar lucram pe ambele maluri ale Dunarii...

Sotia catre sot:
    - Dragul meu, ce preferi, o femeie frumoasa sau una inteligenta?
    - Nici una, nici alta, stii doar ca eu te iubesc numai pe tine.

- Chelner, ce vin ne recomanzi astazi la aniversarea casatoriei?
    - Depinde d-le, vreti sa sarbatoriti sau vreti sa uitati...
  • Member
  • Replici:39

• Mesaj » Lun Iun 07, 2010 8:25 pm

Intr-o dimineata, in timp ce luau micul dejun, o femeie i-a spus sotului sau :
    - Fac pariu ca habar n-ai ce zi e astazi.
    - Cum sa nu stiu ? o intreba el indignat. Cum crezi ca as fi putut uita ?
    Dupa ce a spus acestea, s-a ridicat de la masa si a plecat la lucru. La ora 10 dimineata suna cineva la usa. Femeia deschise si primi un buchet cu trandafiri rosii. La pranz primi o cutie din bomboanele ei preferate de ciocolata, iar mai tarziu un butic ii livra o rochie creata de un designer. Femeia de-abia astepta sa se intoarca sotul ei acasa.
    -Prima data florile, dupa aceea ciocolata si in cele din urma rochia!, exclama ea entuziasmata. N-am petrecut niciodata intr-un mod mai fascinant Ziua Mediului!
  • Member

• Mesaj » Mar Iun 15, 2010 7:23 pm

Un tip isi revine dintr-o coma profunda de 7 luni.
    In tot acest timp, sotia lui a stat zilnic langa patul lui. La cateva zile dupa ce si-a revenit, isi cheama sotia:
    - Draga mea, ai fost alaturi de mine in toate nenorocirile prin care am trecut: cand am fost concediat, m-ai sprijinit enorm; cand afacerea mea a dat faliment, ai fost langa mine; cand am fost impuscat, ai stat alaturi de mine; cand ne-am pierdut casa, ai fost tot langa mine; cand sanatatea mea s-a subrezit, m-ai sprijinit permanent. Stii ceva?
    - Ce sa stiu, dragul meu? intreaba ea zambitoare.
    - Cred ca imi porti ghinion! .............
  • Member

• Mesaj » Mar Iun 15, 2010 7:28 pm

Doi soti se opresc in statia de taxiuri. Sotia il intreaba pe soferul de taxi :
    - Pana in centru, la Universitate, cat m-ar costa ?
    - 10 lei.
    - Si daca il luam si pe sotul meu cu noi, atunci cat m-ar costa ?
    - Tot atat.
    La care femeia, uitandu-se la sotul sau cu o umbra de dispret :
    - Vezi, ti-am spus mereu ca nu valorezi nimic!

Pe o banca, in parc, doi indragostiti se imbratiseaza.
    La un moment dat, langa ei se asaza un domn, care o fixeaza cu privirea pe femeie.
    In cele din urma, partenerul ei nu mai suporta si izbucneste :
    - N-am mai pomenit atata obraznicie !
    - Regret, nu vreau sa va deranjez, dar trebuie sa-i cer nevestei cheia de la casa!

Un cuplu apare la un curs de biologie si pentru ca erau certati, femeia se aseaza in primul rand, iar barbatul in ultimul rand. La un moment dat, profesorul zice:
    - Un taur sanatos trebuie sa aiba pana la 12 cuplari pe zi...
    Femeia din primul rand:
    - Ma scuzati, domnule profesor, cate ?
    - Pana la 12.
    - Repetati, va rog, pentru ultimul rand !
    Barbatul din ultimul rand :
    - Spuneti-mi, profesore, este vorba de cuplarile cu o singura vaca sau cu 12 ?
    - Desigur, cu 12.
    - Multumesc, repetati, va rog si pentru primul rand...
  • Member

• Inapoi la Divertisment

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns