Acum este Joi Mai 24, 2012 6:57 am

Barbat cinstit, fidel, familist isi cauta jumatatea

Pentru anunturi si intalniri scrie un anunt matrimonial aici daca esti singur si doresti sa intalnesti o fata / femeie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Mar Mai 04, 2010 1:11 pm

/ Ma descriu ca un barbat cinstit, hotarat si capabil, caracter puternic care nu se sperie de greutatile vietii, cu frica de Dumnezeu, care crede in valorile familiei, iubeste copii si oamenii in general. Am fost un elev eminent si am o cultura generala buna , iubesc literatura, poezia, teatrul, istoria.

Am locuit 4 ani in Germania si acest lucru m-a ajutat sa ma descopar si sa ma realizez, sunt un perfectionist si am standarde ridicate fata de toate aspectele vietii, am calatorit mult si am o experienta de viata bogata. Sunt o persoana foarte adaptabila si toleranta.

Nu accept minciuna, prostia, lenea, infidelitatea, risipa, fumatul, alcoolul in exces, sau alte vicii. Doresc sa mai am 1 - 4 copii. / Pentru a vedea profilul lui pe site trebuie sa te inscrii.

• Site Admin
  • Replici:758

• luiza ...

Mesaj » Dum Mai 16, 2010 8:37 pm

:P Buna, si eu caut un prieten de incredere pentru o relatie serioasa/casatorie, nu am fost casatorita si nu am copii si as dori sa stiu mai multe despre tine.
  • New member
  • Replici:2

• Vizitator

Mesaj » Dum Iul 18, 2010 7:11 am

Greu de trait langa un asemenea barbat. Nu glumesc, mi-a ridicat parul pe ceafa.. No way!

Vizitator

Mesaj » Lun Iul 19, 2010 9:35 am

mai ,prietene sa sti ca in situatie ca tine sant si eu ,dar sa tii minte ;ca eu iti dau un sfat . ai grija . eu in 2009 am gasit pe cineva pe un site ,, nui dau numele si tare ma dezamagit cand am aflat ca ea de fapt cauta doar aventuri ma intreb oare va fi vreo data sa gasesc o persoana serioasa pe care sa o iubesc din tot sufletul meu mai mentionez am 41 de ani sant un om serios si nu caut aventuri ,,,, bafta la toti cei ca mine

Mesaj » Dum Sep 05, 2010 6:21 am

luiza scrie::P Buna, si eu caut un prieten de incredere pentru o relatie serioasa/casatorie, nu am fost casatorita si nu am copii si as dori sa stiu mai multe despre tine.

buna as vrea sa te cunosc
  • New member
  • Replici:5

• pop31 ...

Mesaj » Lun Oct 25, 2010 8:50 pm

luiza scrie::P Buna, si eu caut un prieten de incredere pentru o relatie serioasa/casatorie, nu am fost casatorita si nu am copii si as dori sa stiu mai multe despre tine.
  • New member
  • Replici:1

• Inapoi la Baiat caut fata

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns