Acum este Mar Mai 22, 2012 4:27 pm

Un barbat gelos, o femeie geloasa ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Vin Noi 13, 2009 1:28 am

incerc sa o inteleg dar in limitele bunului simt si normalitatii,daca trece de limite ....paaa
  • Member
  • Replici:34

• Mesaj » Vin Noi 27, 2009 2:33 pm

intr-adevar gelozia nu e buna
    dak ai un partener/a gelos/geloasa va trebui sa-l faci sa inteleaga ca-i esti fidel/a si atunci va renunta la gelozie
  • Member
  • Replici:28

• iosif ...

Mesaj » Dum Dec 06, 2009 7:22 pm

Depinde ce semnifici pentru acea persoana.Daca te iubeste,nu ii pasa,e ingrijorata,insa nu va avea iesiri d'alea crizate,nu se va apuca sa te sune din 10 in 10 minute.Va avea incredere in tine si in judecata ta,si va sti bine ca ei ii esti fidel,si daca nu,atunci nu te merita si basta.

Dar daca te considera un obiect,atunci normal ca va deveni geloasa.Te uiti la cineva pe strada si deja se uita urat la tine,de parca tocmai ai facut sex cu acea persoana. Persoanele geloase sunt egoiste la un factor multiplicat cu cel putin 1 milion.
    Nu cunosc limite in orice,nu isi vor recunoaste vina nici sa le crape capul,doara ei constituie alpha si omega.
  • Member
  • Replici:101

• Vizitator

Mesaj » Mar Dec 08, 2009 7:49 pm

Gelozia poate fi benefica daca nu se exagereaza

Mesaj » Mar Feb 02, 2010 2:46 pm

normal daca nu exista motive de gelozie,nu exista neintelegeri nu ar trebui sa fim gelosi,gelozia cred ca e in a suspecta persoana de langa tine ca ar flirta cu altcinev,sau ca se uita la cineva,inseamna ca nu ai incredere in ea..de ce as fi gelos daca am o nevasta care sa nu imi dea motive?
  • Member
  • Replici:34

• Mesaj » Lun Mar 22, 2010 7:07 pm

Se spune ca daca iubesti cu adevarat,este imposibil sa nu fii si gelos,poate este firesc,
    iubirea creeaza sentimentul de apartenenta reciproca iar gelozia poate izvori din teama de a
    nu il pierde pe cel pe care il iubesti.
    Nefireasca poate fi insa amploarea pe care o poate lua gelozia,acolo unde exista incredere si
    cunoastere reciproca,nu ar trebui sa apara acea gelozie extrema(acea posesivitate care sufoca
    partenerul). :(
    Traim intre oameni,in jurul nostru roiesc barbati si femei,este imposibil sa nu privesti cate un
    detaliu-admirativ,interesat sau consternat,nu se poate sa nu socializezi cu cei din jurul tau,
    si implicit sa accepti ca si partenerul tau este "om" ca si tine.
    Aflam ca unii se despart,se cearta, se bat si chiar in mod tragic se omoara din motive de gelozie.
    De multe ori se cred "orbeste",vorbele care se spun, nu intotdeauna cu bunavointa,neavand ca
    temelie realitatea, de obicei este bine sa crezi doar ce vezi cu ochii tai si auzi cu propriile urechi
    si sa nu cumva sa ai tendinta sa amplifici "ceva" care nu ar fi avut cum sa aiba si o "urmare".
  • Member
  • Replici:86

• danim ...

Mesaj » Mar Mar 23, 2010 11:09 am

Gelozia, este o boala psihica cand este excesiva. Sant indivizii care nu au incredere in ei si devin posesivi, cautand in felul asta de a controla si stapanii dictatorial pe celalant. Din pacate am avut parte de o gelozie extrema, care dupa tentavive de sinucidere si cure la pshi sa reglat partial cand ne-am despartit, fiind prima si ultima solutie. Morala, gelozia excesiva este starea si contrariul fericirii.
  • Member
  • Replici:37

• Mesaj » Mie Mar 24, 2010 6:10 pm

cred ca gelozia vine din lipsa de incredere in special..daca ar fi increderea care trebuie, nu ar mai exista gelozia sufocanta..
  • Member
  • Replici:35

• Anterior

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns