|
|
Acum este Mar Mai 22, 2012 4:29 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Vin Dec 04, 2009 5:36 pm
barbatii nu inteleg ce vor femeile....in fond noi vrem doar sa fim iubite si rasfstate!!!
-
Vizitator
» Vin Dec 04, 2009 11:26 pm
buna in privinta asta sunt de acord cu tine.femeile trebuiesc iubite rasfatate si apreciate
-
» Sam Dec 05, 2009 8:36 am
Cred ca noi femeile avem nevoie de mai multa atentie, afectiune ... atunci cand suntem intr-o relatie cu un barbat vrem sa stim ca acel barbat este cu noi, langa noi, ca ne acorda in primul rand noua protectia, afectiunea, tandretea, si nu calculatorului sau prietenilor lui, nu zic ca nu poate sa-si pastreze relatiile cu vechii priteni, dar totul se face cu limita .... parerea mea!
-
Vizitator
» Mar Dec 08, 2009 7:48 pm
Barbatii nu au nici o sansa
-
» Mar Feb 02, 2010 2:47 pm
eu cred ca si barbatii sant la fel,sa stii ca si barbatii plang cateodata,dar nu recunosc...
-
» Dum Feb 14, 2010 12:49 pm
.....ar fi minunat sa existe respect reciproc, din pacate cand este din partea unuia, cand din partea altuia......
-
» Sam Mar 06, 2010 1:56 pm
De ce trebuia sa existe acest versus,intre barbati si femei? Am citit o definire a barbatului si femeii facuta de Victor Hugao,mie mi-a placut, iar acest vs. ma face sa o scriu aici, e mai frumoasa armonia,nu cred ca exista motive pentru a fi contra. "Barbatul este cea mai elevata dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim ideal. Dumnezeu a facut pentru barbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul exalta, altarul sfinteste. Barbatul este creierul, femeia este inima. Creierul primeste lumina, inima primeste iubire. Lumina fecundeaza, iubirea reinvie. Barbatul este puternic prin ratiune, femeia este invincibila prin lacrimi. Ratiunea convinge, lacrimile induioseaza sufletul. Barbatul este capabil de eroism, femeia - de orice sacrificiu. Eroismul innobileaza, sacrificiul aduce sublimul. Barbatul are suprematia, femeia are intuitia. Suprematia semnifica forta, intuitia reprezinta dreptatea. Barbatul este un geniu, femeia este un inger. Geniul este incomensurabil, ingerul este inefabil. Aspiratia barbatului este catre gloria suprema, aspiratia femei este indreptata catre virtutea desavarsita. Gloria face totul maret, virtutea face totul divin. Barbatul este un cod, femeia este evanghelia. Codul corijeaza, evanghelia ne face perfecti. Barbatul gandeste, femeia intuieste. A gandi inseamna a avea creier superior. A intui, simtind inseamna a avea in frunte o aureola. Barbatul este un ocean, femeia este un lac. Oceanul are o perla care il impodobeste, lacul, poezia care-l lumineaza. Barbatul este un vultur care zboara, femeia - o privighetoare ce canta. A zbura inseamna a domina spatiul, a canta inseamna a cuceri sufletul. Barbatul este un templu, femeia este sanctuarul. In fata templului ne descoperim, in fata sanctuarului ingenunchem. Barbatul este plasat acolo unde se sfarseste pamantul, femeia acolo unde incepe cerul."
-
» Sam Mar 27, 2010 12:28 am
Respectul reciproc trebuie sa se impuna de ambele parti, apoi totul decurge. 
-
» Mie Apr 21, 2010 10:29 am
floriy scrie:barbatii nu inteleg ce vor femeile....in fond noi vrem doar sa fim iubite si rasfstate!!!
Păi, măi Floriy..., se pare că toţi ne dorim aceleaşi lucruri. Vezi tu, cred că superficialitatea cu care sunt tratate subiectele este de vină. Dacă ar fi fost să deschizi un subiect pe tema compatibilităţii, probabil că ţi-aş fi răspuns că în principiu fiecare dintre noi suntem centrul propriului univers. Consider că orice gest, cuvânt sau faptă are propria viaţă şi greutate, au propriile gravităţi... Există totuşi o amprentă emoţională a fiecăruia care face ca acestea să fie atât de diferite de la un om la altul. Cu cât asemănarea este mai mare cu atât mai mult se poate vorbi despre compatibilitate afectivă - factorul care face ca lumile noastre să se atragă sau să se respingă. Oricum, topicul deschis de tine m-a dus cu gândul iniţial la... "războiul dintre sexe" şi eram pregătit să fac o disertaţie pe seama acestui subiect în care probabil, concluzia ar fi fost că de fapt..., fie vorba între noi, este un război fără învinşi şi fără învingători.
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- Femei vs. Barbati
de Vizitator » Dum Aug 15, 2010 9:51 pm
- 0 Replici
- 221 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator
 Dum Aug 15, 2010 9:51 pm
Despre dragoste
-
- Culoarea ochilor la barbati, femei