Acum este Mar Mai 22, 2012 4:30 pm

Barbatii dezbraca femeile in pat, dar nu le imbraca dupa !

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Vin Mai 08, 2009 11:03 pm

V-ati gandit vreodata ca barbatii dezbraca femeile inainte sa faca dragoste insa nici gand sa le ajute sa le imbrace dupa aceea ? :lol:
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• felixx ...

Mesaj » Vin Mai 08, 2009 11:53 pm

Adevarata ARTA este cand un barbat stie sa imbrace o femeie :idea: dar cati barbati stiu acest lucru ? :lol: :lol: :lol:
  • Member
  • Replici:102

• Mesaj » Joi Mai 14, 2009 9:48 pm

pai daca o imbraci pleaca; dar cate femei imbraca barbatul?
  • Member
  • Replici:25

• Mesaj » Vin Mai 15, 2009 11:18 pm

Femeia imbraca aproape mereu barbatul caci sunt multi barbati care nu stiu sa se imbrace.
    Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
    Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Mar Iun 16, 2009 2:37 pm

La ce sa te mai obosesti...ca si asa esti obosit.
  • Member
  • Replici:15

• Mesaj » Joi Iul 30, 2009 12:20 pm

asta e tare de tot....pai da..
    o ajut sa se dezbrace..nu ca nu ar stii ea,dar face parte din preludiu...E cam ciudat sa o imbraci dupa'aia.Sincer,nu cred ca am facut asta vreodata...S a intamplat ,am ajutat o doar la sutien,nu ca ar fii vrut ea...am vrut eu fiindca am ami vrut sa i ami atung ink o data sanii...:)..nu e amuzant,e chiar placut
  • New member
  • Replici:9

• tony26 ...

Mesaj » Sam Aug 01, 2009 7:01 pm

Daca as sti ca ii place as face dar problema e ca nu stiu sa imbrac haine feminine:P
  • New member
  • Replici:2

• Mesaj » Vin Aug 07, 2009 5:17 pm

o sa dau si eu cu parerea dc nu.... pai este frumos subiectul cred ca este un lucru minunat lucru , sa o ajuti sa imbrace sa o ajuti la bucatarie poate ca te va aprecia mai mult chiar daca tu nu vezi astaa ,,, si ca multe femei ajuta barbati sa imbrace este ca nu prea are gustu ... si ea vede altfel lucrurile si cum ar vrea sa il vada in preznta ei lumea,,, sincer mie mi-ar place sa imi ceara parerea cum se imbraca cum se macheaza si mai multe.... dar nu am cu cine daca nu scriu prea bine si nu ma pot exprima scuze dar nu am multe scoala ....
  • Member
  • Replici:34

• Mesaj » Vin Noi 13, 2009 1:29 am

asta ar fi culmea sa o mai si imbrac.
  • Member
  • Replici:34

• Mesaj » Vin Noi 27, 2009 2:38 pm

a dezbraca o femeie inainte face parte din preludiu, chiar si femeile dezbraca barbatii
    plus de asta a te imbraca unul pe altul dupa, nu mai are farmec
    nu-i asa?
  • Member
  • Replici:28

• Urmatorul

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns