|
|
Acum este Mar Mai 22, 2012 4:30 pm
Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Sam Mai 29, 2010 9:48 am
De oare ajung barbatii la divort ?
Amanta este o alta femeie care intra in viata unui barbat casatorit si care este presupusa a completa calitatile sotiei. Intalnindu-se mai rar decat cu sotiile lor, barbatii respecta amanta uneori mai mult decat isi respecta sotiile. In naivitatea lor, barbatii infideli uita faptul ca amanta se poate comporta in timp ca o nevasta. O relatie de dragoste, este minunata la inceput insa in timp poate sa diminueze in intensitate datorita unor anumiti factori.
Cuplul format din sot si amanta se plang impreuna. Nimeni nu le vrea binele. Sotul pozeaza in pozitie de victima iar amanta este cea care il intelege mai mult decat o face sotia. Atitudinea barbatilor devine apropae automat preferentiala fata de amante. Cu timpul sotia va corespunde din ce in ce mai putin asteptarilor sotului si uite asa se aduce in discutie posibilitatea unui divort. Care este parerea ta ?
-
» Dum Mai 30, 2010 10:55 am
>>Cu timpul sotia va corespunde din ce in ce mai putin asteptarilor sotului si uite asa se aduce in discutie posibilitatea unui divort.
Cred ca e valabil si vice-versa. Si femeile isi insala barbatii la fel de mult. Scuzele cred ca sunt aceleasi si deobicei nu au legatura cu cauzele adevarate.
De cele mai multe ori cuplul nu e constient de ce relatia se transforma incet. Isi amintesc cum erau la inceput dar nu stiu sa repare sau sa accepte schimbarile.
De exemplu cand cunosti pe cineva ai o imagine ideala despre acea persoana, sperante, bucuria ca te accepta pe masura ce te descopera. Dupa cativa ani ai cunoscut-o, si cand te gandesti la aceeasi persoana, printre amintiri apar momente mai putin romantice legate de viata de zi cu zi, servici, casa, rezolvarea problemelor samd. Fiecare din noi ne transformam de la an la an.
--- ---
Mi-e teama ca "nevoia de amant" e ceva genetic. In tarile dezvoltate oamenii se gandesc cum sa-si satisfaca si alte nevoi (pe langa supravituire) si procentul de cupluri care divorteaza e din ce in ce mai mare. Poate ca viitorul va modela societatea si nu va mai exista conceptul de casatorie si divort. Dar mai degraba cred ca tarile dezvoltate vor avea probleme demografice si alte tari le vor lua locul.
-
Vizitator
» Sam Oct 23, 2010 8:34 pm
Aspectul care-l pui tu in discutie este destul de complex.Tentatii sunt pentru toti si pentru femei si ptr barbati .Atunci cand intr-un cuplu sunt probleme este normal ca unul dintre parteneri sa incerce sa iasa din cuplu .Nu cred ca sunt mai multi barbati care au o amanta , decat femei , numai ca ne place noua sa discutam despre barbatii cu amate.Ei bine eu nu cred ca barbatii divorteaza atunci cand au o amanta ....isi duc traiul asa cu nevasta si amante ........probabil ca divorteaza doar atunci cand sotiile baga divortul 
-
Inapoi la Casatorie, Familie, Copii
-
- Care este motivul pentru care insala barbatii?
de ratusk85 » Joi Mar 17, 2011 9:35 pm
- 7 Replici
- 289 Vizite
- Ultimul raspuns de nikoola_007
 Sam Apr 21, 2012 4:55 pm
Despre dragoste
-
- Ma tem ca ai mei divorteaza
de iubire » Dum Iun 19, 2011 11:43 am
- 0 Replici
- 30 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire