Raspunsul este : FEMEIA ESTE EVA DIN BIBLIE !!! NU SA SCHIMBAT DE LOC ( EVA = FEMEIE )
multe dintre femei sunt incapabile sa isi castige existenta in alt fel de cat sa se marite din interes sau sa isi vanda coprul pe bani !
Cultura in care traim nu le spune femeilor ca ele ar putea sa acumuleze cunostinte abilitati si informatii cu ajutorul carora sa devina independete !
De multe ori femeile au ca exemplu 3 generatii in urma in care si mama ei si mama mamei ei a fost curva scuze de expresie sa maritat din interes !
Hai sa facem noi un grup de tineri in care sa ne daruim unul altuia cu tot ce ne apartine fara sa asteptam nimic in schimb !? ce spuneti credeti ca si barbat am vre-o sansa sa gasesc pe cineva care sa ma iubesca cu adevarat daca nu am casa mea masina mea ... ... ... tot ceea ce le baga in cap mamele fetelor ca ar trebui sa indeplineasca un barbat.
E greu cu femeile pentru ca multe dintre ele sunt incapabile sa citesca o carte sa citesca o lege ... sa invete o meserie pe care sa o practice cu succes si sa exceleze
CATE FEMEI AU LUAT PREMIUL NOBEL ???
Mi-as dori sa intalnesc si eu femeia aceea care nu vrea sa fie cu mine doar pentru ceea ce i-as putea oferi din puct de vedere finaciar
Ci sa ma aleaga pentru dragoste iubire bunatate prietenie devotament credinta credinciosie sinceritate bun-simt CULTURA si devotament !
Pana acum de fiecare data cand am incercat sa gasesc cate o fata ea a profitat de mine pana gand a aparut un American si a sarit repede in acadeaua lui

)
O alta fata am ajutat-o sa ajunga din secretara jurista din jurista am ajutat-o sa ajunga avocat
Am angajat-o la primaria capitalei , iar cand sa vazut angajata pe un salariu foarte mare + ca mai face si alte manarii ... de mii de euro pe luna . A renuntat la mine spunandu-mi ca eu nu sunt asa de vedeta precum este ea si ca ea nu mai poate sa stea cu mine pentru cao rad colegele...
Asta dupa ce i-am ajutat familia din toate puctele de vedere ma costa vre-o 100 euro / zi sa fiu cu acesta fata si nu exagerez de la sampanie prajituri saorma fructe sucuri ... CUMPARATURI LA MALL ... haine ... + ca i-am ajutat extraordinar de mult parintii !
Pentru ca parintii femeilor in general sunt mai rau de cat niste pesti care au o curva de scos la produs . ei isi doresc sa fie intretinuti , parintii femeilor isi doresc ca ori cine ar fi prietenul fetei lor sa le dea lor bani pentru cazare mancare medicamente haine medici operatii + in fiecare weekend aspteapta sa merg la familia ei sa vina cu bunicii carora trebuia sa le duc cadorui si sa facem gratare fripturi bautura pentru tot neamul ei . Pentru ca asa facuse timp de 8 ani altul inaintea mea iar acum toata familia ei astepta ca si eu sa ii intretin la fel cum a facut fostul ei prieten, daca nu as fi facut asta ei incepeau sa ii spuna defata cu mine sa isi gasesca pe alt cineva care sa le ofere mai mult.
Apoi am cunoscut o fata din Republica Modova toate bune si frumoase fata era la facutate la psihologie
murea e foame la propriu cu toata famili ei
ea era singura care avea salariu in casa aceea
un salariu de 80$ dolari maxim la 12 ore de munca / zi
DIN ACEST SALARIU TRAIA EA + MAMA EI+ FRTELE EI + SORA EI + curent +gaze+apa+cheltuiei...
toti din salariul ei
pentru ca in republica moldova mai ales la sate nu se gaseste apsolut nimic de munca
daca te duci cu ziua nu iti patesc de cat foarte putin si ata cu intarziere chiar de 3 ani de cand ai muncit, stiind ca nu ai nici o alta varianta de cat sa muncesti foarte ieftin in sperata ca vei primi vre-o data banii ! ( Oamenii acestia nu aveau pamant pentru ca eara luat de ape si oricum nu se facea nimic in acea zina pentru ca pamantul era nisipos clisa .... iar tot satul traia doar din trafic ilegal de tigari care acum nu mai mergea )
Asa ca ei abia supravietuiau , fata acesta nu mai mancase carne de vre-o 3 ani , cand i-am dat o saorma si o pizza sa constipat 4 zile

)
I-AM AJUTAT FOARTE MULT FAMILIA TIMP DE 1 AN CU APSOLUT TOT CE LE ERA NECESAR
LE CUMPARAM SACI DE CARTOFI VINETE ARDEI ... VARZA ... LE LASAM BANI ...
SA AIBA DIN CE TRAI
EI II DADEAM BANI SA ISI PLATESCA FACUTATEA, ACUM IMI DAU SEAMA CA IMI CEREA CAM MULT SI NU MA GANDISEM PANA ACUM CA NU O COSTA 900 EURO / AN

) dar atunci ma facuse sa nu mai gandesc . pana acum in acesta secunda nu m-am gandit la asta. pt ca mii cerea in rate .
PE SCURT DUPA CE AM TOT AJUTAT-O SI AM TOT AJUTAT-O
INAINTE CU 1 SAPTAMANA DE NUNTA NOASTRA A CUNOSCUT UN AUSTRIAC
CARE AUSTRIAC I-A DAT 5000 EURO CADOU, I-A CUMPARAT O MASINA NOUA
I-A DAT BANI DE SCOALA DE SOFERI
I-A DAT 5000 EURO FAMILIEI EI PENTRU CA AVEAU DE PLATIT O AMENDA PE CARE O PRIMISERA PENTRU CA TRECUSERA VAMA CU PASAPOARTE FALSE SI PENTRU CA FUSESERA PRINSI VANZAND TIGARI FARA TIMBRU IN ROMANIA
I-A DAT UN SALARIU DE 400 EURO / LUNA
A FACAUT-O SECRETARA LUI
A PUS-O DIRECTOARE PESTE UN LANT DE FUNDATII CRESTINE DIN REPUBLICA MOLDOVA
SI FATA A RENUTAT LA MINE IN FAVOAREA LUI CU 1 SAPTAMANA INANTEA NUNTII

(
ACUM CAUT O FATA CARE SA NU ISI MAI BATA JOC DE MINE
CARE SA NU MAI VREA SA PROFITE DE MINE
CARE SA FIE CAPABILA SA ISI CASTIGE SINGURA EXISTENTA
IAR DE LA MINE SA VREA DOAR SENTIMENTE CURATE DRAGOSTE SI IUBIRE