Acum este Mar Mai 22, 2012 4:35 pm

Barbatii gandesc mai mult decat PLACEREA MOMENTULUI

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

felixx ...

Mesaj » Mar Iun 23, 2009 11:35 pm

Mergeti pe strada si intalniti barbatii maturi (40-50-60ani etc. ) de mana cu copii si ganditi: Uite un tata , ......la 2 pasi vedeti alti barbatii cu tinere de brat si ganditi : uite un bunic ;) ajungeti acasa dati drumul la TV si vedeti filme, stiri in care apar barbatii care-si implinesc fanteziile sexuale cu tinere si foarte tinere, chiar fetite, si va puneti intrebarea DE CE ? cand sunt femei care-si vand aceste servicii.
Stai langa prietenul tau, sotul, iubitul, varul, etc....si te intrebi cum ar reactiona daca copilul lui ar fi in locul !!!!!!!!!.......si te intrebi (daca esti destul de LUCIDA)..... EL ar profita, etc. de o asemenea imprejurare in care ar avea ocazia sa-si implineasca fanteziile sexuale, si raspunsul este 90% DA.STIU ca multi vor nega.......dar toti acei multi traiesc placerea momentului.....daca fiica, nepoata, lor ar avea un IUBIT cu 20-30-40ani mai mare ca ele....aceiasi EI, NU ar fi de ACORD cu aceasta relatie, dar EI cand fac "dragoste" cu tinere de varsta propriilor copii sunt INCANTATI, chiar MANDRI in ORGOLIUL masculin, si pe de-asupra sunt NEINTELESI de societate.
Oare este numai "PLACEREA MOMENTULUI" sau .....????????????
  • Member
  • Replici:102

• Mesaj » Dum Aug 09, 2009 4:51 pm

daca tot stau pestrada si pe unde mai stau mi-a fost dat sa vad tot felul de lucruri pe care nu le vad multi .. intradevar ma doare sa vad pe cineva cu o persoana care poate s aii fie fiica neapoate chiar cine stie .. sigur au o problema si cred ca sunt buni ducando cu bombonica sau mai stiu eu .. parerea me ca ar trebui impuscati asta este mai bine mai putini dar mai buni......... este ca si cum eu de 28 de ani masi uita la fetita de 10 ani sau 8 ani si spun mama ce tare este asta ... la fel si cu tataie ... nu mai spun nimic poate ca ma contrazic uni
  • Member
  • Replici:34

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns