Acum este Mar Mai 22, 2012 4:36 pm

Barbatii se gandesc la sex mai mult decat femeile ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mie Apr 08, 2009 10:22 am

Barbatii se gandesc la sex decat femeile ? Ce parere ai ?
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• felixx ...

Mesaj » Mie Apr 08, 2009 8:57 pm

Un barbat pentru a face sex are nevoie de ....putine, :roll: :roll: in acele "putine" intra si sentimentele, pentru ca un barbat este cucerit de fizicul unei femeie. O femeie este cucerita emotional prima data. :lol: :lol: :lol: :lol: Dovada o gasim la tot pasul.....(barbati cu varste peste 50 de ani, obeji,ridati, :lol: :lol: :lol: se cred Feti-Frumosi si au impresia ca o tanara de 20,30 de ani se gandesc sa faca sex sau si mai rau se "indragostesc" de ei). :!: :!: :!:
  • Member
  • Replici:102

• Mesaj » Dum Apr 12, 2009 6:36 pm

Ok, Ok am inteles toti barbatii se gandesc doar la sex... dar intrebarea e de ce???

In primul rand barbatii se gandesc mai des la sex ca femeile din causa testosteronului.. cum barbatii au mai mult testorteron ca femeile este normal ( demonstrat stiintific )ca ei sa se gandesca mai des la sex decat femeile. da este un pic cam superficial si fortat cand se spune ca ei se gandesc numai la asta
  • Member
  • Replici:27

• sdvio ...

Mesaj » Lun Aug 17, 2009 1:13 pm

Da asa este.
  • Member
  • Replici:30

• Mesaj » Vin Noi 13, 2009 1:26 am

daaaaaaaaaaaa..... :)
  • Member
  • Replici:34

• Mesaj » Vin Noi 27, 2009 2:54 pm

cred ca da
  • Member
  • Replici:28

• Mesaj » Joi Dec 03, 2009 9:43 pm

felixx scrie:Un barbat pentru a face sex are nevoie de ....putine, :roll: :roll: in acele "putine" intra si sentimentele, pentru ca un barbat este cucerit de fizicul unei femeie. O femeie este cucerita emotional prima data. :lol: :lol: :lol: :lol: Dovada o gasim la tot pasul.....(barbati cu varste peste 50 de ani, obeji,ridati, :lol: :lol: :lol: se cred Feti-Frumosi si au impresia ca o tanara de 20,30 de ani se gandesc sa faca sex sau si mai rau se "indragostesc" de ei). :!: :!: :!:

O tanara se indragostesc? O tanara se gandesc? Fizicul unei femeie?

Te rog, spune-mi ca nu esti romanca sa iti caut o scuza! :!: :?: :!:
    A good plan today is better than a perfect plan tomorrow.

• Member
  • Replici:13

• Mesaj » Joi Dec 03, 2009 9:56 pm

Mie nu mi se aplica. Dar deloc.

Ultima mea relatie s-a terminat pentru ca prietenul mereu imi reprosa ca vreau prea mult sex (o data la doua zile era mult pentru el) si ca sunt prea activa.
    Cand ne-am mutat impreuna unul din motivele decisive a fost ca imi poate asigura sexul necesar.

Eu ma gandesc la sex si cand vad un hot dog. Si cand vad un pepene galben, o masina, o lingura... lista poate continua la nesfarsit.

Si multumesc lui Dumnezeu (cred eu:)) ) ca ma numar printre foarte putinele femei care au orgasme. Statistic vorbind numai 10% dintre femei au orgasm. Si cam doar 6% in mod regulat si cu partener (prin penetrare).
    Cred ca de aia sunt toata ziua cu gandul la sex.

Si acum sa dau motive barbatilor sa ma huiduie. Cica nu exista femei frigide ci doar barbati neexperimentati.

Ei, gata, gata! ca glumeam. Evident ca sunt multi barbati inexperti, dar si o gramada uriasa de femei care nu se iubesc si carora le este scarba de ele insele.

Doamnelor, cate dintre dumneavoastra v-ati mangaiat, umezit degetele... acolo si sarutat dupa aceea, pentru a va simti gustul? HUM? Aud?
    A good plan today is better than a perfect plan tomorrow.

• Member
  • Replici:13

• Mesaj » Sam Dec 05, 2009 8:41 am

Cand exista dragoste fara prea multa ratiune, ratiune inseamna sex, parerea mea, cand exista aceasta dragoste cred ca cei doi parteneri ating momente comune ... inima, privirea lor sunt atrase reciproc si atunci nu mai poti spune ca barbatul isi doreste mai mult decat femeia, este o dorinta din nevoia de completare, de caldura, afectiune, de ceea ce inseamna sarea si piperul intr-o relatie ....
  • New member
  • Replici:8

• iosif ...

Mesaj » Dum Dec 06, 2009 9:29 pm

La anumite categorii de varsta femeile cat si barbatii se gandesc la fel de mult la sex.
  • Member
  • Replici:101

• Urmatorul

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns