|
|
Acum este Sam Feb 11, 2012 4:57 am
Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
Vizitator
» Joi Aug 12, 2010 8:51 pm
Toate femeile se intreaba acest lucru ei bine..parerea mea este ca datorita faptului ca acasa nu mai gasesc ceea ce cauta si pentru ca monotonia de ani de zile...ce este de facut? 1.Schimba-ti atitudnea fi mai indrazneata 2.Fa o schimbare in garderoba ta 3.O noua tunsoare ii va capta atentia 4.fa-i surprize placute macar de 3 ori pe saptamana Multa multa bafta! IUBIRE MUUUULTA!
-
» Dum Aug 15, 2010 8:02 am
Dupa casatorie femeile fac gresala fatala sa nu le mai intereseze aspectul exterior, atitudinea lor se schimba, devine mai pasiva, delasatoare. Se stie din totdeauna ca barbatul este atras de infatisarea, aspectul placut, ingrijit al femeii. Odata cu delasarea sotie, sotul devine din ce in ce mai interesat de alte femei care au acel look atractiv pe care sotia l-a avut candva. Noutatea incinta pe oricare individ, ii face viata mai picanta, mai atractiva. De aici intervin si discutiile aprinse intre cei doi.
Simona
-
» Mie Sep 01, 2010 8:32 am
Vad ca a-ti adus in discutie doar doar latura vestimantala si look-ul fenomenului. Eu totusi cred ca e un cumul de factori. Nu cred ca depinde doar de faptul cum arata o femiei, cum se poarta. De multe ori asta nici nu intra in calcul. Voi vre-ti in permanenta sa cuceriti pe cel de langa voi. E un lucru super-frumos. Dar acest lucru nu trebuie s-al faceti doar pe plan vestimental si si pe plan spiritual. Fiti alaturi de ei, ca-i de bine o ca-i de rau. Barbatul va avea nevoie in permanenta de sprijin si acel sprijin pe care-l cauta il gaseste doar in voi. Deci fiti alaturi de sotii vostri si...doar iubitii. Restul vine de la sine. Barbatii sunt slabi. Cad repede in plasa altor femei in special cand ceva scartie.
Iubitiva mult!
-
» Joi Sep 02, 2010 8:19 am
mihi scrie:Vad ca a-ti adus in discutie doar doar latura vestimantala si look-ul fenomenului. Eu totusi cred ca e un cumul de factori. Nu cred ca depinde doar de faptul cum arata o femiei, cum se poarta. De multe ori asta nici nu intra in calcul. Voi vre-ti in permanenta sa cuceriti pe cel de langa voi. E un lucru super-frumos. Dar acest lucru nu trebuie s-al faceti doar pe plan vestimental si si pe plan spiritual. Fiti alaturi de ei, ca-i de bine o ca-i de rau. Barbatul va avea nevoie in permanenta de sprijin si acel sprijin pe care-l cauta il gaseste doar in voi. Deci fiti alaturi de sotii vostri si...doar iubitii. Restul vine de la sine. Barbatii sunt slabi. Cad repede in plasa altor femei in special cand ceva scartie.
Iubitiva mult!
De acord cu tine, Mihi! Barbatul apreciaza look-ul unei femei dar si atudinea plina de intelegere, gigasia, atitudinea lipicioasa, complice a femeii. Ei sunt niste copii mari ce isi doresc pe langa sotie si amanta si o mamica care sa-i rasfete si sa-i alinte si aline mereu, mai ales atunci cand sunt bolnavi. Iubesc femeile sigure pe ele, inteligente, cu initiativa. Totul tine de atitudine. Barbatul va fi incantat sa aibe alaturi de el aceea femeie ce stie sa imbine atitudinea mamoasa, cea de iubita si sotie.
Simona
-
Inapoi la Casatorie, Familie, Copii
-
- Ce isi doresc barbatii
de iubire » Dum Iun 19, 2011 11:43 am
- 0 Replici
- 60 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Dum Iun 19, 2011 11:43 am
Despre dragoste
-