Acum este Mar Mai 22, 2012 4:36 pm

Barbatii maturi prefera femeile tinere

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

leda ...

Mesaj » Vin Apr 22, 2011 10:50 pm

Oare pentru ca:
Fetele sunt mai lipsite de prejudecati, nu sunt asa de cicalitoare, sunt mai sportive, mai sanatoase – nu au migrene, nu sunt tot timpul obosite, sunt mai dornice de dragoste in dormitor? Motivele sunt nenumarate...As vrea sa stiu cu adevarat ce gandesc domnii la acest „capitol”!

Exemplele din lumea VIP-urile sunt multe: Charlie Chaplin (1889 – 1977) s-a casatorit in 1943 cu fiica celebrului scriitor Eugene O’Neil, Oona cand aceasta abia implinise 18 ani si au avut 8 copii; Hugh Hefner (n. 1926), fondatorul celebrului editorial „Playboy” se ca va casatori curand cu frumoasa Crystal Harris de 24 ani; omul de afaceri american J. Howard Marshall (n. 1905 - 1995) s-a casatorit cu un alt model Playboy: Anna Nicole Smith (n. 1967 - 2007), Rod Steward (n 1954) si Penny Lancaster (n. 1971)... Tot oameni au fost, si sunt, si ei, chiar daca noua ni se par excentrici sau ii incadram la „curiozitati si barfe”. Gandindu-ma la ei un singur lucru pot afirma fara teama de a ma insela: iti trebuie curaj sa iti traiesti viata in acest fel!
  • Member
  • Replici:25

• Mesaj » Mar Aug 09, 2011 5:33 pm

salut, nu uita ca toti oamenii pe care i-ai dat ca exemple (barbatii) erau deja celebri cand s-au casatorit cu fete mai tinere..mult mai tinere. Pe mine m-ar fi interesat niste barbati obisnuiti, ca mine sau ca tine. Cel putin Anna Nicole Smith daca eu tin bine minte, abia s-a casatorit cu mosul si mosul a murit si i-a lasat frumusete de avere :) se pot trage unele concluzii de aici. Cel mai bun exemplu in literatura noastra cred ca e Enigma Otiliei
  • New member
  • Replici:3

• boghea ...

Mesaj » Vin Sep 02, 2011 7:03 am

Bărbaţii maturi preferă femeile tinere doar pentru a se crede "stăpâni", uitând de aforismul "Dacă numai cocoşul cântă în casă, găina se poate duce şi la vecini" Puterea de percepere a sensului vieţii, a descoperirii tainei ce indulceşte viaţa, la ei se dezvoltă mult mai târziu. Cred că e un blestem al destinului, a căderii in ghiarele primului păcat.
  • Member
  • Replici:49

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns