|
|
Acum este Mar Mai 22, 2012 4:38 pm
Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Joi Sep 16, 2010 9:20 am
”Violenţa domestică este o ameninţare sau provocare, petrecută în prezent sau în trecut, a unei răniri fizice în cadrul relaţiei dintre partenerii sociali, indiferent de statutul lor legal sau de domiciliu. Atacul fizic sau sexual poate fi însoţit de intimidări sau abuzuri verbale; distrugerea bunurilor care aparţin victimei; izolarea de prieteni, familie sau alte potenţiale surse de sprijin; ameninţări făcute la adresa altor persoane semnificative pentru victimă, inclusiv a copiilor; furturi; controlul asupra banilor, lucrurilor personale ale victimei, alimentelor, deplasărilor, telefonului şi a altor surse de îngrijire şi protecţie”.
Se numeşte "violenţa în familie" orice act vătămător, fizic sau emoţional care are loc între membrii unei familii. Abuzul în interiorul unei familii poate lua multe forme: abuzul verbal, refuzul accesului la resurse financiare, izolarea de prieteni şi familie, ameninţări şi atacuri care în unele cazuri pot duce la moartea unuia dintre parteneri. Deşi până de curând s-a presupus că femeia este cel mai adesea victima violenţei în familiei, în urma unor cercetări s-a descoperit că de fapt numărul bărbaţilor agresaţi este destul de mare. Experţii care cercetează această problemă sunt de acord că violenţa este un fenomen larg răspândit, mult mai răspândit decât arată sondajele, pentru simplu fapt ca unele fapte nu sunt raportate poliţiei sau spitalelor
-
» Joi Sep 16, 2010 12:58 pm
La ce se gandesc acele femei cand se casatoresc?pe sistemul"what the hell were you thinking?.." intrebare retorica deoarece raspunsul inevitabil ar fi"nothing"
Semnele ca barbatul ar fi violent se pot observa cu mult inainte de casatorie.
-
» Joi Ian 20, 2011 10:26 am
din pacate e ceva normal in ambele sit
-
Inapoi la Casatorie, Familie, Copii
-
- Sotul meu e-un mincinos!
de iubire » Dum Iun 19, 2011 11:43 am
- 0 Replici
- 78 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Dum Iun 19, 2011 11:43 am
Despre dragoste
-
- sotul nu e fidel intotdeauna?
de mario_alin25 » Mar Apr 13, 2010 10:43 am
- 2 Replici
- 263 Vizite
- Ultimul raspuns de walvis
 Joi Ian 20, 2011 11:03 am
Casatorie, Familie, Copii
-
- Cum descoperi daca sotul are o amanta ?
de iubire » Vin Mai 14, 2010 10:20 am
- 2 Replici
- 457 Vizite
- Ultimul raspuns de wildhoney
 Lun Iul 19, 2010 5:14 pm
Discutii intre femei
-
- Sotul nu are grija de un copil ca o mama ?
de rombest » Mie Apr 08, 2009 10:16 am
- 10 Replici
- 599 Vizite
- Ultimul raspuns de danim
 Mie Mar 24, 2010 10:15 pm
Casatorie, Familie, Copii
-
- Iubire în oglindă: soţul şi amantul
de boghea » Vin Aug 26, 2011 7:24 am
- 0 Replici
- 94 Vizite
- Ultimul raspuns de boghea