Acum este Mar Mai 22, 2012 4:43 pm

Ce boli cu transmitere sexuala ati avut ? Le-ati vindecat ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mie Mai 20, 2009 1:56 am

Deschid un subiect mai indiscret insa este bine sa discutam, poate ii ajutam pe altii sa nu treaca prin momente neplacute. Desigur daca v-ati imbolnavit nu este vina voastra ci a partenerului. Desigur ati putut folosi prezervativul insa nu in orice relatie prezervativul se impune.

Asadar, Ce boli sexuale ati avut ? Cum le-ati vindecat ? Ce sfaturi ai da altora pe aceasta tema ? Daca totusi nu ati avut vreo boala sexuala transmisa de catre un partener, cum ati actiona daca v-ati imbolnavi ?
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Joi Mai 28, 2009 3:47 pm

Doamne fereste. Nu am fost bolnav, niciodata.Ambele sexe trebuie sa aiba grija de igiena.Ambele sexe pot transmite orice forma de boala sexuala. Nu este de joaca. Folosirea perzervativului se impune oricand. Nu este agreabil sa mori ptr 15-30 min. de sex. Este prea mare luxul.Dar unele bolise pot transmite si prin sarut si ar fi bine ca partenerii sa foloseaca dezinfectante sau fiecare cate un catel de usturoi. E mai sanatos.
  • Member
  • Replici:11

• Mesaj » Sam Mai 30, 2009 11:25 pm

Cand urinezi si urli de durere te duci la doctor :arrow:. Pe vremuri iti faceau o injectie cu penicilina ca te durea curul o saptamana. Acum, o bomboana pe cale bucala si poti sa urinezi de placere :lol:. Am avut de mai multe ori
    blenoragie, paduchi lati( se iau prin sex), trichomonas. Din experienta si la moda protexul este ideal ptr. a evita neplacerile. Batraneste, experienta de marinar, dupa fiecare act sexual, urinati si spalati-va pe sex cu urina.
    Faceti sex la prima vedere, nimic nu va impiedica sa va uitati la pasarica ei si sa faceti pe doctorul. Puteti sa si mirositi; degustator, nu vi se mai scoala,deci, sunteti salvat.
  • Member
  • Replici:25

• Mesaj » Dum Mai 31, 2009 9:30 pm

nu am avut dar sigur nici nu-mi doresc sa am
  • Member
  • Replici:38

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns