Acum este Mar Mai 22, 2012 4:48 pm

Ce calitati sa aiba o sotie ca sotul sa nu caute amanta ?

Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Sam Mai 07, 2011 12:51 pm

sunt foarte multe motive din care barbatii isi inseala partenera,dar sunt si femei care isi inseala partenerul!! asa ca...toti suntem oameni,fie barbati fie femei.!nu exista o reteta ptr a vindeca infidelitatea,oricat ai incerca sa fii apropiat de pefect,ptr ca perfectiunea nu exista!nu exista oameni perfecti! poate ca ar trebui sa ne impacam cu gandul ca oamenii sunt infideli si sa conteze doar atitudinea ,comportamentul celui ce inseala fata de cel inselat! ce ar fi sa te pui un pic in pielea celui ce inseala,ce simti ce gandesti? eu m am pus ,si parca nu mi se mai pare asa o tragedie o simpla descarcare sexuala ,atata timp cat sentimemtele fata de partenerul stabil nu s au schimbat! pe noi ne doare de fapt posesivitatea,gandul ca partenerul ne apartine,si frica de a l pierde, insa oamenii nu sunt obiecte si in concluzie nu ne apartinem unul altuia.!
  • New member
  • Replici:9

• Anterior

Inapoi la Casatorie, Familie, Copii

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns