Acum este Mie Mai 23, 2012 6:16 pm

Cand ai facut prima data dragoste ?

Prima experienta amoroasa. Derularea si finalul primei tale povesti de dragoste. Relatii, dragoste, iubire, sex, cuplu.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Mar Apr 27, 2010 9:23 pm

Cand ai facut prima data dragoste ? Ce parere ai despre fenomenul actual : adolescentele isi incep mult mai devreme viata sexuala decat in anii 70 - 80. Cum iti explici asta ?

• Site Admin
  • Replici:758

• Vizitator

Mesaj » Mie Apr 28, 2010 3:53 pm

adoloescentele din ziua de azi au prea multa libertate.Poate o parte din vina o au si parintii(sau poate gresesc), eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani dar cred ca nici la acea varsta nu eram pe deplin pregatita. deci, cepot sa spun....graba strica treaba, fetelor!! mai bine asteptati decat sa regretati.

Mesaj » Sam Iun 26, 2010 2:34 am

Sa stii Cupidon ca ai excelenta dreptate, sunt de aceeasi parere caci fiecare dintre noi stie ce se intimpla in ziua de azi,dar nu e vorba numai de fete dar si baietii in acelasi rind. Caci in ziua de azi tinerii pun accentul mai mult pe sex decit pe dragoste pura!
  • Member
  • Replici:24

• Mesaj » Vin Iul 09, 2010 12:55 am

Mi.am inceput viata sexuala la 18 ani si 2 luni chiar :">. A fost un moment unic :X
    Ma bucur ca spre deosebire de alte fete , mi am inceput viata sexuala cand mi am propus " cand voi fi majora " desi nu eram pregatita , a fost un moment de nebunie :">
  • New member
  • Replici:6

• Mesaj » Lun Iul 19, 2010 2:34 pm

Prima oara am facut sex la 17 ani...cred ca fetele isi incep acum viata sexuala mult mai devreme decat inainte pentru ca au acces la mai multe informatii si pentru ca tinerii sunt in general mai dezinhibati cand vine vorba de sex
  • Member
  • Replici:62

• mystep ...

Mesaj » Lun Aug 16, 2010 11:49 am

Mda, undeva in jurul varstei de 19-20 de ani. Eram deja cu prietenul de pe atunci de ceva luni foarte bune :lol: si am zis ca este momentul mai ales ca-l si iubeam. A fost frumos si culmea era pentru prima data si la el dar a stiu ce sa-mi faca .. :lol: :oops:
    Fetele din ziua de azi au foarte multa informatie la indemana: reviste, ziare, inetrenet, filme. Curiozitatea naste, ajungand fiind foarte accentuata incerca marea cu degetul si ajung sa faca dragoste la varste foarte mici. Este alta generatie, traim alte timpuri, nu stiu daca este de condamant. Important este ca parintii sa-si faca datoria si sa se ocupe de educatia sexuala. Da, ea trebuie facuta copiilor la varste micute.
    Simona
  • Member
  • Replici:94

• Mesaj » Lun Sep 20, 2010 7:07 am

pai eu nu am noroc in dragoste cine ma ajuta si pe mine am 43 ani si nu mi_am gasit jumatatea caut o fata cu frica de dumnezeu sa_mi fie alaturi la bine si la rau astept oferte sa fie din prahova mai este fete seroiasepe lumea asta?
    astept raspunsurii
  • New member
  • Replici:5

• Inapoi la Prima dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns