Acum este Mar Mai 22, 2012 4:49 pm

Care e cea mai mare durere, suferinta din dragoste ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mar Feb 09, 2010 10:12 pm

Care e cea mai mare durere, suferinta dintr-o relatie de dragoste ? Personal cred ca dragostea neimpartasita este cea mai dureroasa experienta, deoarece de aici, indirect, vin si celelalte suferinte. As vrea sa mai aud si alte pareri, experiente, suferinte cauzate de dragoste.
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Vin Feb 12, 2010 10:21 pm

....poate fi si asa cum zici tu insa suferinta este la fel de mare si atunci cand celalat stie ce sentimente ai pentru el si te ignora in cunostinta de cauza...
  • Member
  • Replici:32

• Mesaj » Dum Aug 01, 2010 7:18 pm

exista astfel de situatii la diferite stagii de ex pentru un nivel de inceput exista durere dupa ce baiatu vede o fata draguta si nu are curaj sa o abordeze
  • Member
  • Replici:31

• Mesaj » Sam Noi 26, 2011 10:29 am

să te inşele partenerul cu cea mai bună prietenă sau prieten...după caz!
  • Member
  • Replici:241

• Mesaj » Joi Feb 16, 2012 7:27 pm

cosmina29 scrie:să te inşele partenerul cu cea mai bună prietenă sau prieten...după caz!

Corect! Sa constati ca duplicitatea vine din toate directii!Perturba cumva scara valorilor dupa acre ai trait. Oameni in care ai investit, in care ai crezut...dar se poate intampla! Si mai dureros este cand constati nici nu a fost ceva real, ca a fost o chestie de moment, care a distrus increderea ta in ei.Adica suferinta ta a fost zadarnica, te-au sacrificat pe altarul prostiei, al impulsului, nu al iubirii.
    Trist.
    Iulia
  • Member
  • Replici:74

• Mesaj » Mar Mar 06, 2012 3:47 pm

suferinta din dragostea asta neimpartasita ti-o provoci singur(a).
    Fetelor, daca va place de un baiat nu stati prea mult daca vedeti ca el nu zice nimic , spuneti ce simtiti chiar daca ati vrea ca el sa faca primul pas. Ce aveti de pierdut ? In cel mai rau caz va respinge, dar asa macar nu iti faci singura rau iubind pe cineva care habar nu are de sentimentele tale.
    In cazul baietilor...well...daca esti pampalau si nu ai curajul sa ii spui ce simti atunci suferinta placuta in continuare.

Cel mai rau doare insa cand afli ca persoana care o iubesti atat de mult iti este infidela.
    Ce faci atunci ?
    In cazul meu am iertat-o si am incercat sa trec peste, ca peste cateva zile sa aflu de altul cu care avusese o relatie inainte de a ma cunoaste si cu care ( o vreme )continuase relatia in timp ce era si cu mine.
    Chiar daca am iubit-o atat de mult am ales sa o parasesc pentru ca imi faceam singur rau.
    Cine a trecut prin asta stie cat de greu este sa parasesti pe cineva cand inca iubesti si suferinta care vine din experienta asta.
  • New member
  • Replici:6

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns