|
|
Acum este Mar Mai 22, 2012 4:50 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Joi Mar 17, 2011 9:35 pm
De ce la un moment dat oricare barbat ajunge sa-si insele nevasta? Dupa parerea mea, ar fi din dorinta de a experimenta ceva nou, sau ceva nu mai merge in relatia de familie. Si mai repede cred ca femeia face totul. Daca sti cum sa-l ti langa tine....nu te va insela, pentru ca daca e satisfacut si rasfatat nu are de ce sa mai caute in alta parte.
-
» Mie Mar 23, 2011 6:12 pm
Nu toti barbatii inseala!Exista si fideli pe viata...Ar fi interesant de vazut rezultatele unui sondaj pe tema asta  . Iar in ceea ce priveste dorinta de nou este ceva firesc...femeile vor o rochie noua, copii se plictisesc de jucaria preferata, barbatii se plictisesc si ei...dar de ce ni se pare ca primul lucru nou pe care il vor barbatii este un alt partener pentru sex? Sunt perfect de acord cu afirmatia ca de femeie depind multe lucruri in casa, inclusiv armonia din dormitor! In opinia mea, cei doi parteneri trebuie sa se potriveasca foarte bine la acest capitol, sa iubeasca in acelasi fel...Cred ca asta este un motiv de baza...dar exista multe motive...depinde de cum privim viata si ce experienta avem. Un alt motiv de baza ar fi acela ca exista oameni "fara caracter" carora orice le-ai face, tot nu ii poti satisface...
-
-
» Vin Noi 25, 2011 5:27 pm
Sunt unii care este în firea lor să înşele! Dacă iubesc cu adevărat...şi femeia ştie ce să-i ofere, bărbatul nu mai pleacă!
-
» Vin Apr 06, 2012 10:09 am
As putea fi un pic rautacioasa sa spun ca e acelasi motiv pentru care insala si femeile... Timpul trece si oamenii se plictisesc...daca in cuplu nu exista spontaneitate...relatia ajunge monotona...aceleasi lucruri,aceleasi obiceiuri in fiecare zi...ajungi sa ai aceleasi discutii si acelasi sex mereu si mereu...suntem programati,ca oameni sa cautam noul...asadar fiti spontani si nu pierdeti persoana de langa voi! Ca femeie, de mult timp implicata intr-o relatie ajungi sa te autocomplaci...nu te mai aranjezi la fel de mult,nu mai ai grija de tine la fel de mult...sau si mai rau iti faci toate tabieturile(pensat,epilat,manichiura,pedichiura, vopsit) pe langa el...el te vede...se obijnuieste cu tine...si tu de una singura ii distruci imaginea de "femeie perfecta" pe care o avea despre tine la inceput...-ei nu trebuie sa stie cam cat ne ia noua sa aratam asha cum ne vad ei...pentru ei asha am fost de la inceput ...asha trebuie sa ne mentinem...
Auzeam acum cativa ani o discutie intre doi prieteni(barbati) unul din ei avea amanta si ii explica celuilalt cum pe nevasta o vede cifulita si "mirosind a ceapa" dupa ce gateste in timp ce pe amanta o vede mereu pusa la punct- chiar spunea k ii aminteste de sotia sa la inceput-ciudata chestie mintea asta a barbatilor! Parerea mea este k ...barbatul insala si atunci cand "oricat de bine ai arata" nu-l satisfaci in pat-fie nu ai chef mai mereu, fie nu esti adepta lucrurilor noi, fie refuzi cu inversunare orice ii place lui doar pentru cele 2 pozitii vechi de cand lumea...diversifica! si nici cateva fantezii nu strica.... Cea mai importanta e comunicarea si respectul ( si strig sus si tare chestia asta)pentru ca atata timp cat cele doua exista orice problema poate fi rezolvata-sar peste partea cu atractia ,presupunand ca asta e motivul pentru care aveti sau incercati sa aveti relatia respectiva!
-
» Mar Apr 17, 2012 8:48 pm
îl pui pe el să taie ceapa ca să nu miroşi tu!...într-adevăr sunt lucruri intime pe care nu le faci în faţa unei alte persoane, dar un bărbat când are o amantă găseşte diverse scuze, unele chiar penibile!
-
» Vin Apr 20, 2012 2:07 pm
Nu ,nu e asa eu cred ca noi facem o mare discriminare de ce intodeauna ca femeia sa faca totul,de ce barbatii se asteapta ca femeia lor sa dea putina armonie in dormitor ?/ de ce nu o fac ei ?Cred ca barbatii sunt egoisti si prea rasfatati noi femeile ne straduim de 10 ori mai mult ca un barbat si totusi nu ne alegem decat cu :;cu mirosul de ceapa"dupa cum spunea cel de mai sus.renuntam prea usor si nu noi ar trebui sa ii facem pe ei sa se simta iubiti ci amandoi pentru ca intr-o relatie sunnt doi nu unul .As vrea sa inteleaga toti ca suntem egali si avem tot atatea dorinte ca si barbatii.... .
-
» Sam Apr 21, 2012 8:08 am
 ha ha ha! ce ma-ţi făcut să rîd cu ceapa, fetelor., - Eu zic mai bine să fiţi voi mai atente în fiecare clipă, şi cînd vedeţi că ceva pare să meargă într-o direcţie greşită, aflaţi cauza şi rezolvo singură, părerile altora diferă şi nu se potrivesc partenerului tău care este diferit de al lor., - Daţi dovadă de înţălegere şi iertare atunci cînd greşeşte. - Iubeşte atunci cînd nu te iubeşte. - Fi aşa cum te vrea să fi în viaţa lui/ei. - Comunică cît mai mult cu el/ea fără al/o dezorienta. - Gîndeşte-te mereu la el/ea şi îl/o vei simţi permanet în inima ta cea ce gîndeşte. - Zîmbind uşor priveşteţi în ochi partenerul transmiţîndui că el/ea e totul pentru tine, şi niciodată el/ea nu va mai putea să te înşele.
Am Noroc şi Succes ..acest gînd.. mă ajută să fiu Optimist în fiecare clipă, încearcă şi tu.., şii te vei convinge!
-
-
» Sam Apr 21, 2012 4:55 pm
esti prea increzatoare nu toti sunt asa cum ii descrii si cred ca trebuie sa rezolvam impreuna problemele nu doar femeia sa fie atenta ci amandoi daca chiar vor sa mentina ceea ce au ,nu ??
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- Care este cel mai potrivit moment pentru casatorie
de daducu13 » Lun Mar 30, 2009 4:27 pm
- 2 Replici
- 318 Vizite
- Ultimul raspuns de vasilepan
 Mie Iul 22, 2009 10:54 am
Casatorie, Familie, Copii
-
- Iti plac barbatii care se epileaza?