Acum este Mar Mai 22, 2012 4:54 pm

Care sunt motivele care duc la divort ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Joi Apr 02, 2009 10:55 pm

Motivele pentru care se ajunge divorta ar fi: relatiile extraconjugale, violenta conjugala si violenta verbala, incopatibilitatea, incapabilitatea de a asuma obligatille casatorei.

Ce parere ai ?
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Vin Apr 03, 2009 6:20 pm

pererea mea ca primul factor e incompatibilitatea. De aici pleaca celelalte probleme..si odata ce au aparut e gata:se strica totul
  • Member
  • Replici:31

• dario ...

Mesaj » Sam Apr 04, 2009 6:05 pm

IN ziua de azi oameni divorteaza prea usor......acum cu vro 20-30 de ani nu era chiar atat de usor sa divortezi....Acum e si la moda sa divortezi....
  • Member
  • Replici:11

• Mesaj » Lun Apr 06, 2009 10:56 pm

motivele care duc la divortz sunt simple dupa parerea mea:

1.lumea se casatoreste prea tineri si dupa isi da seama ca nu sunt pregatiti,fiindca in capu lor este acel aer libertin ca se gandesc ca odata cu casatorie vin si responsabilitati,gata discoteca,fata plimbarile cu fetitzele pe buleu,la munca tatica ca plang copii de foame.

2.atunci cand se inseala.
    alte motive nu stiu
  • Member
  • Replici:41

• Mesaj » Dum Apr 12, 2009 6:41 pm

1.incapatanarea
    2. incompatibilitatea
  • Member
  • Replici:27

• Vizitator

Mesaj » Mar Dec 08, 2009 8:05 pm

SI NU NUMAI DIN PACATE

Mesaj » Mar Dec 08, 2009 10:08 pm

The main motiv for getting divorced should be that both partners would become happy again. After having experienced it in my opinion noone is getting divorced easy. It comes along with pain for everyone. Reading opinions like "today people divorce easyaly" is understandebal because of times that have changed and partners are able to choose to not stay together because socieaty has diceded thats the good thing to do...
  • New member
  • Replici:1

• alma ...

Mesaj » Joi Dec 10, 2009 11:42 pm

eu cred ca e concurenta dintre parteneri(cine e mai bun,cine e mai destept,cine face mai multe,etc.)dar de fapt este lipsa de comunicare,de intelegere si de omenie .Este f.simplu sa condamni si sa dai sfaturi,dar este f.dificil sa asculti si sa intelegi.In momentul in care ne decidem sa ne casatorim acceptam ca suntem egali si putem sa ne spunem ce ne place si ce nu,sa incercam sa nu facem ce noua nu place si mai ales sa nu credem ca putem schimba parterul asa cum nici noi nu ne schimbam(putem juca teatru un timp,dar ramanem neschimabati).Putem incerca sa cunoastem cat mai bine parterul si sa ne cunostem pe noi insasine si atunci von sti ca nu putem schimba -ci accepta.Nimeni nu este perfect,fiecare are parti pozitive si negative doar trebuie sa le vedem si sa echivalam balanta.
  • New member
  • Replici:9

• Mesaj » Mar Feb 02, 2010 2:35 pm

eu zic ca singurul lucru care cu adevarat pote provoca un divort e sa iti inseli partenerul,in rest se pot rezolva toate...
  • Member
  • Replici:34

• Mesaj » Dum Mar 14, 2010 5:01 pm

eu sincer...nu cred ca e vorba numai de inselat partenerul, la modul fizic..ci si daca se pierde increderea in celalat..daca incredere nu e, nimic nu e...
  • Member
  • Replici:35

• Urmatorul

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns