|
|
Acum este Sam Feb 11, 2012 4:49 am
Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Joi Mai 13, 2010 11:25 pm
Exista la ora actuala fosrte multe familii monoparentale. In Romania, in general, barbatii fug de responsabilitati si nu vor sa creasca copilul altora. Explicatia ? Ce parere ai despre casatoria cu o femeie care are un copil ?
-
Vizitator
» Mie Aug 25, 2010 12:02 pm
sincer nici pe mine nu m-ar deranja atata timp cat ea e ok adica sincer iubitoare intelegatoare si familista
-
» Lun Aug 30, 2010 3:49 pm
Sincer, mie-mi plac ff mult copii.Din pacate nu am ajuns sa cunosc pe cineva cu care sa fac o familie si copii pana acuma. Stiu ca copii implica o mare responsabilitate. Nu faci copii doar de dragul de a face copii. Acestia iti schinba viata tentru totdeauna. Va pot spune sincer ca ma-m gandit la un momentdat chiar la o prostie. Ma gande-am sa gasesc pe cineva care sa-mi faca un copil. Stiu, suna aiurea. Dar nu cred ca ar fi usor sa gasesti pe cineva sa faca asa ceva, chiar si pe bani. Ba mai mult, si spun eu mult mai logic, e sa infiez un copil, sa-l educ, sa-l cresc asa cum imi doresc eu. Mi-ar umple un gol in suflet. Dar ce instanta ar acorda un copil unui barbat, suna dificil. Dar peste toate, consider ca un copil are nevoie de MAMA si de tata. Sa creasca intr-un mediu normal, firesc. Mama il invata sa iubeasca iar tatal sa lupte. Asa am fost crescut si eu si nu concep un alt mod. Nu-i inteleg pe ce-i ce-si parasesc femeile. Probabil au fost iresponsabili cand au facut acest pas, s-au poate a fost doar acidental.
Oricum, nu vad un impediment a-ti uni destinul cu o femeie cu copil. Intredevar e mult de lucru din partea amandurora, dar daca cei doi se inteleg si se iubesc poate iesi ceva cu adevarat frumos. Iubirea nu are limite, nu e ceva care sa poti inchide intr-o colivie ci trebuie so lasi sa zboare deschizandu-ti noi orizonturi. Dragostea pentru copii e doar un orizont intre multe altele. Zboara catre el si vei cunoaste implinirea(fie ca esti fat sau baiat).
Iubitiva mult!
-
Vizitator
» Sam Sep 11, 2010 12:08 am
Dragostea pentru o femeie care are un copil ,dupa mine trebuie sa fie aceeasi,sincera,curata si fara piedici in calea fericirii ,celor doi. Este o responsabilitate dar este si un respect imens care-l primesti de la un copil,pe care reusesti sa-l educi si sa ai grija de el,chiar daca nu-i al tau. Copilul simte dragostea celor doi,o respecta si o impartaseste tuturor. Nu va fie rusine sa va casatoriti cu femei care au un capoil,ve-ti fi fericiti si binecuvantati cu multa dragoste.
-
Inapoi la Casatorie, Familie, Copii
-
- Eu vreau sa facem un copil, EL nu vrea un copil.
de cristinuta_vio » Dum Mai 23, 2010 10:35 am
- 3 Replici
- 475 Vizite
- Ultimul raspuns de mihi
 Joi Sep 02, 2010 2:39 pm
Casatorie, Familie, Copii
-
- casatoria
de mario_alin25 » Mar Apr 13, 2010 10:41 am
- 4 Replici
- 269 Vizite
- Ultimul raspuns de anemonna
 Dum Sep 19, 2010 12:56 pm
-
- Casatoria, incotro?
de iubire » Dum Iun 19, 2011 11:43 am
- 0 Replici
- 25 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Dum Iun 19, 2011 11:43 am
Despre dragoste
-
- Casatoria intre rude
de iubire » Dum Iun 19, 2011 11:43 am
- 0 Replici
- 58 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Dum Iun 19, 2011 11:43 am
Despre dragoste
-
- Daca sotul ramane impotent, casatoria rezista ?
de rombest » Mar Apr 28, 2009 1:37 pm
- 19 Replici
- 1018 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator
 Dum Feb 21, 2010 12:13 am
|