|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 7:09 am
Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Mar Apr 27, 2010 9:08 pm
Dupa de am terminat facultatea, am lucrat in Grecia cateva luni. Acolo, dupa ce prietena mea cea mai buna s-a mutal impreuna cu actualul ei sot, ma simteam singura. Dupa 5 luni m-am intors in Romania.
Intr-o seara m-am inscris din curiozitate pe un site de matrimoniale, matrimo.ro si acolo l-am intalnit pe actualul meu sot. Am locuit un an si jumatate la el in Belgia. Pe 25 iulie 2009 ne-am casatorit in Romania.
Ma consider o femeie fericita. Iata dupa mai bine de doi ani de relatie, nu ne-am certat niciodata. Avem, slava Domnului, o casatorie minunata. Ne gandim sa facem copii incepand de anul viitor.
-
» Mie Apr 28, 2010 1:46 pm
Reformulez cele spuse mai sus, caci am un text deja scris, pe care il lipesc aici : /
MATRIMOniale ? Vai dar cum sa ma inscriu eu la matrimoniale ? Ce eu am nevoie de asa ceva ? Asa isi pun unele femei si unii barbati problema. Prefera sa ramana singuri decat sa se inscrie pe un site de matrimoniale serios cum ar fi iubire.com sau matrimo.ro
A te inscrie la matrimoniale NU este o rusine. Este un mod simplu de a cunoaste femei si barbati care au aceleasi hobby-uri ca si tine, mai mult pe un site de matrimoniale poti intalni perechea. Atentie la intalnirile cu femei sau cu barbati pe care i-ai intalnit pe internet, citeste articolul aici Sfaturi intalniri cu femei, barbati de pe internet
Asa cum va spuneam, m-am inscris la matrimoniale in februarie 2008 si acum sunt o femeie fericita, implinita sentimental si foarte iubita. M-am casatorit in iulie 2009. De doi ani, nu ne-am certat niciodata si nici nu avem de gand sa o facem. Nu sunt o femeie dezagreabila sau, cu nu stiu ce vicii. Din contra sunt o persoana cu studii superioare iar fizic, mi se spune ca sunt o femeie frumoasa. Ma consider o femeie normala.
MATRIMOniale ? DA ! Trebuie doar sa alegeti un site matrimonial serios care NU contine profile cu poze obscene. Cel ce se inscrie cu un gand curat la MATRIMOniale are foarte multe sanse sa intalneasca femeia sau barbatul visurilor sale, sa se bucure ulterior de adevarate sentimente de dragoste, sa se casatoreasca.
Daca te numeri inca printre cei care cred ca un site matrimoniale este acelasi lucru cu o colectie de femei sau de barbati care cauta relatii pentru sex, atunci esti o persoana inculta si ar trebui sa te documentezi ! Daca doresti sa faci un comentariu despre cuvantul "matrimoniale", ca membru poti adauga parerea ta aici dedesubt.
-
» Joi Mai 20, 2010 11:42 am
Desigur, nu cred ca este deloc o rusine sa socializezi cu mai multe persoane, poate chiar pt unii de a-si gasi jumatatea,iar daca acesta este unul dintre mijloacele utile, puteti sa apelati cu incredere! Succes la toata lumea!
-
Inapoi la Povestea mea
-
- casatorie
de Vizitator » Mie Aug 25, 2010 11:48 am
- 0 Replici
- 142 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator
 Mie Aug 25, 2010 11:48 am
Casatorie, Familie, Copii
-
- casatorie