Acum este Sam Feb 11, 2012 4:28 am

Cat de des faci dragoste?

Prima experienta amoroasa. Derularea si finalul primei tale povesti de dragoste. Relatii, dragoste, iubire, sex, cuplu.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iuby33 ...

Mesaj » Mie Iul 07, 2010 10:18 pm

Asta este o intrebare la care nici macar nu ne gandim uneori. Dar, indiferent cat de des facem (cica e sanatos sa facem cat mai des) este bine de stiut ca se elibereaza asa-zisii hormoni ai fericirii. Acesti hormoni ne fac sa fim persoane mai placute, sa scapam de stres, sa radem mai mult.
Spor la treaba! :)
Iubiti-va mult :)
  • Member
  • Replici:57

• Mesaj » Lun Sep 20, 2010 6:59 am

iuby33 scrie:Asta este o intrebare la care nici macar nu ne gandim uneori. Dar, indiferent cat de des facem (cica e sanatos sa facem cat mai des) este bine de stiut ca se elibereaza asa-zisii hormoni ai fericirii. Acesti hormoni ne fac sa fim persoane mai placute, sa scapam de stres, sa radem mai mult.
    Spor la treaba! :)
  • New member
  • Replici:5

• Mesaj » Lun Sep 20, 2010 7:01 am

eu as face in fiecare ziii dar nu am cu cine?se ofera cineva sa faca dragoste cu mine?
    astept si eu raspunsuriii
  • New member
  • Replici:5

• Mesaj » Sam Sep 24, 2011 8:27 am

am si uitat de cand, sunt singura
    :!:
  • New member
  • Replici:3

• Mesaj » Dum Oct 30, 2011 3:20 am

In perioada mea de glorie o faceam de 2-3 ori pe zi (cu o nimfomana desigur)
    Dar de preferat cel putin o data la 2 zile desi acum sunt pe stop :lol:
  • Member
  • Replici:11

• Mesaj » Joi Dec 01, 2011 7:18 pm

când simt...nevoia :lol:
  • Member
  • Replici:126

• Inapoi la Prima dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns