Acum este Mar Mai 22, 2012 5:04 pm

Cat de mult conteaza aspectul fizic?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Lun Iul 26, 2010 11:51 am

Baieti cu muschi ca Van-Damme sau fete cu forme ca ale lui Jennifer lopez?Cat de mult conteaza?Tu in functie de ce criterii iti alegi sau ti-ai ales partenerul?Cat de mult conteaza aspectul fizic la o persoana?Ce alegi,o persoana cu suflet bun si curat sau o persoana care arata bine?Chiar conteaza?

Vizitator

Mesaj » Sam Oct 23, 2010 8:27 pm

Cred ca toti avem un fel de "Sablon" dupa care ne alegem partenerii.In acest sablon intra si aspectul fizic , care normal ca conteaza ........numai ca nu cred ca e vorba doar despre barbati musculosi si femei super sexy .......este vorba de gustul fiecaruia .

Vizitator

Mesaj » Lun Oct 25, 2010 2:47 pm

Evident ca primul lucru care iti sare in ochi este aspectul fizic, care daca se incadreaza in normele tale de "frumos", o sa fii mai curios sa cunosti mai bine persoana. Dar nu este bine sa ne luam doar dupa aparente. Mi se pare la fel de frumos sa ajungi sa cunosti un tip care nu arata prea bine, dar de care iti dai seama ca iti place foarte mult pentru ceea ce e, pentru modul in care gandeste. Mi s-a intamplat asta la un moment dat si aspectul fizic chiar nu a fost un impediment.

In schimb un lucru trebuie sa existe neaparat, indiferent de atractivitatea fizica a partenerilor, si anume "chimia". Aceea nu depinde absolut deloc de aspectul fizic, ci de potrivirea si atractia la nivel hormonal parca. Nu vreau sa spun prostii, dar in orice caz, e ceva legat de substantele emanate de corpurile noastre. Se poate intampla de exemplu sa iti placa de un tip super-frumos, foarte inteligent si cu care te si intelegi foarte bine, iar in momentul in care te saruta sa ai senzatia ca te saruti cu fratele tau...ceea ce evident, face imposibila o relatie, sau da rezultatul unei relatii fortate, indiferent cat de "bun" e tipul pe care il placi.

Vizitator

Mesaj » Lun Oct 25, 2010 6:05 pm

Prima data vedem exteriorul si apoi cunoastem persoana in sine...........as spune ca aspectul fizic conteaza dar nu este esential.
Dupa ce cunosti o persoana .nu te indragostesti de aspectul fizic ci de ceea ce este el. Ajungi sa il vezi cel mai frumos de pe pamant..........doar inima ta ii apartine. Cred ca iubirea conteaza doar 10%.......practic te ajuta sa te apropii de cineva.

Intr-o relatie plina de iubire sunt mai importante altele.........

Vizitator

Mesaj » Lun Noi 15, 2010 3:20 pm

Apectul fizic......am auzit f des replica...nu conteaza frumusetea ci sufletul.Vrajeli.....pana sa ajungi la suflet.....trebuie sa treci prin aspectul fizic.Scurt si la subiect.

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
    Replici
    Vizite
    Ultimul raspuns