Acum este Joi Mai 24, 2012 7:31 am

Cat de multumite suntem de corpul nostru?

Locul ideal pentru schimb de pareri si sfaturi intre fete sau intre femei.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Lun Mai 17, 2010 2:53 pm

Cat de multumite suntem noi sau partenerii nostrii de corpul nostru? De ce o fata/femeie se streseaza pentru felul in care arata, mult mai mult decat un barbat? De ce unui barbat care nu arata extraordinar de bine, i se pare ca arata excelent si are pretentii la femei mult mai aratoase decat el?

Ca nu conteaza atat de mult aspectul fizic, ci conteaza mai mult sufletul? Pe de o parte sunt de acord cu asta numai ca...prima data cand vedem un/o baiat/fata, nu stim ce suflet are, si ne atrage prin frumusetea prin sarmul lui. Sufletul iasa in evidenta pe parcurs. Important e ca schimbarile pe care le facem corpului nostru sa fie in primul rand pentru a ne simti noi bine, apoi ca barbatilor sa le placa. Voi ce complexe aveti, si ce ati schimba la voi pentru a arata mai bine?
Ultima oara modificat de babyisabela pe Mie Ian 11, 2012 6:17 pm, modificat 1 data in total.
  • Member
  • Replici:61

• Vizitator

Mesaj » Dum Mai 23, 2010 9:30 am

Desi sotul meu spune ca arat perfect '' in viziunea lui'' :mrgreen: eu tot as gasi ceva de schimbat la mine. Mi-ar fi placut sa am sanii mai mari si poate sa fiu putin mai inalta.

Inapoi la Discutii intre femei

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns