Acum este Sam Feb 11, 2012 12:15 pm

Cat de singuri va simtiti uneori?

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Joi Aug 12, 2010 9:18 pm

Oricare dintre noi se simte la un moment dat singur...depresiv...
Voi cum faceti sa scapati de acest "stres"?
eu ascult muzica...voi?

mihi ...

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 9:25 am

Chestia e ca atunci cand sunt singur nu ma plictisesc. Am atatea pasiuni ca nu am timp sa ma plicti. Netul, muzica, emisiunile documentare dar si filme bune, natura, fotografia, etc Imi place noul si de aceea il caut in tot ce misca. Imi place natura, e singurul loc unde atunci cand esti singur gasesti pace, liniste, ”divinitate”.
Se intampla chiar din cand in cand chiar sa caut singuratatea, sa evadez din aceasta lume ”artificiala”. Sa caut meditatia, sa ma caut pe mine.

Iubitiva mult!
  • Member
  • Replici:73

• mystep ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 10:16 am

Nu prea apuc sa ma simt singura. Imi place sa-mi tin mintea ocupata. Imi place sa navig pe net, sa lecturez o carte, sa acult o muzica, sa citesc stirile de pe net, sa scriu aici. Apoi seara cad lata.Dorm dusa.

Iar daca chiar simt nevoia sa socializez cu cineva intru pe un forum sau pe pe un site de matrimoniale sau imi sun o cunostinta , un prieten ..ies pe undeva.
    Simona
  • Member
  • Replici:94

• Vizitator

Mesaj » Lun Sep 13, 2010 12:41 am

Tind sa cred ca aceasta stare de spirit numita singuratate musca din sinele fiecaruia...unii o resimt mai acut,altii o neaga,iar altii sunt mai puternici decat tentatia ei.Cand ne mai intalnim,eu si singuratatea adica,ma indrept spre iubiri care ma umplu de lumina-cea de locuri dragi,cea de prieteni,cea de mare..imi renasc certitudinile asadar.

Inapoi la Discutii pe alte teme

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns