Acum este Mie Mai 23, 2012 6:23 pm

Catelusa mea este bolnavioara!! Help!

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

mystep ...

Mesaj » Sam Aug 14, 2010 6:45 pm

Catelusa mea -un bichon havanez- are ochii umezi excesiv, purulenti si nu mai este asa energica. Mi s-a spus ca s-ar putea sa aibe jigodie sau o raceala.
Momentan, nu imi permit sa-i fac testul ptr jigodie si as vrea sa incerc sa o tratez dar nu stiu ce sa-i dau. Am fost sfatuita sa-i dau antibiotice si canamicina in jurul ochilor. Nu stiu ce sa fac! Cum sa o ajut?
Mi-e teama sa nu o pierd! A avut 4 puisori in martie.I-am dat! M-ai tarziu am aflat ca doi dintre ei au murit la doua luni de jigodie! :cry: Nu vreau sa aibe aceiasi soarta.
Simona
  • Member
  • Replici:94

• Vizitator

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 2:14 pm

Saracuta...nu ma pricep in boli ale cainilor, dar daca ai fost sfatuita deja ce sa faci eu cred ca merita sa incerci orice decat sa o pierzi. Antibioticele o vor ajuta daca are infectie in corp si kanamicina oftalmica la ochisori daca are conjunctivita sau asa ceva, numai sa citesti prospectele sa vezi si contraindicatiile, sa nu pateasca ceva.

Sper sa se faca bine catelusa...succes!

mystep ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 9:48 am

schantelle_sha scrie:Saracuta...nu ma pricep in boli ale cainilor, dar daca ai fost sfatuita deja ce sa faci eu cred ca merita sa incerci orice decat sa o pierzi. Antibioticele o vor ajuta daca are infectie in corp si kanamicina oftalmica la ochisori daca are conjunctivita sau asa ceva, numai sa citesti prospectele sa vezi si contraindicatiile, sa nu pateasca ceva.

Sper sa se faca bine catelusa...succes!

s-a facut bine! n-a avut jigodie insa tot i-a dat antibiotice si canamicina..acum e vesela si are ochisorii ok.
    Simona
  • Member
  • Replici:94

• Vizitator

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 1:05 pm

Ma bucur mult pentru ea! Si pentru tine, ca banuiesc ca esti si tu fericita. Sa fiti sanatoase! :D

Inapoi la Discutii pe alte teme

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns