Acum este Mie Mai 23, 2012 6:49 pm

Cu cati barbati ai facut dragoste ?

Educatie sexuala, sfaturi despre sex, experiente intime. Ce rol are sexul in viata ta ? Experiente inedite cu sex.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Mie Apr 28, 2010 10:51 am

Subiect Tabu : cu cati barbati ai facut dragoste ? Daca ar fi sa ne incredem in studiul unei companii farmaceutice din Anglia, fetele de pana la 24 de ani au facut dragoste in medie cu 5-6 barbati. In anii '60 -'70, pentru aceiasi varsta femeile facusera dragoste cu 1 -2 barbati.

Se pare ca pentru femeile din Romania sexul nu conteaza atat de mult : pentru 91% dintre barbati sexul este foarte important, iar 65% dintre femeile care au raspuns la sondaj au declarat ca de-a lungul vietii lor nu au avut mai multi parteneri sexuali.

Se zice ca barbatii se lauda mai mult decat femeile. In acelasi timp, femeile sunt mai secretoase atunci cand au o relatie intima cu un barbat. Care este parerea ta ?

• Site Admin
  • Replici:758

• Mesaj » Dum Iun 06, 2010 4:33 pm

nu stiu cate femei cu capul pe umeri sunt dispuse sa raspunda la o astfel de intrebare :cry:
  • Member
  • Replici:39

• Mesaj » Vin Iul 09, 2010 12:58 am

Sti care e problema aici , intre femei si barbati mereu va exista acea diferenta . Un barbat se poate mandri cu activitatea lui de gigolo avand o lista imensa de femei pe cand despre o femeie nu poti spune acelas lucru. In timp ce pentru un barbat e o mandrie , pentru femeie e rushine.
    Mi se pare ceva normal ca femeile sa aibe un numar scazut de barbati care trec prin patul lor , bineinteles daca tin la reputatia lor in acelasi timp !
  • New member
  • Replici:6

• Vizitator

Mesaj » Sam Iul 10, 2010 3:47 pm

TOATE FEMEILE SUNT CINSTITE (nu au vazut,nu sunt curioase,nu au imaginatii si dorinte ascunse.....nu nu nu nu vor sa auda decat sa li se spuna ca sunt frumoase)

Vizitator

Mesaj » Dum Iul 11, 2010 1:02 pm

booggddaann scrie:TOATE FEMEILE SUNT CINSTITE (nu au vazut,nu sunt curioase,nu au imaginatii si dorinte ascunse.....nu nu nu nu vor sa auda decat sa li se spuna ca sunt frumoase)

Ba sunt femei care au fantezii, care sunt curioase , care au dorinte ascunse dar nu recunosc. De ce? Daca recunosc,atunci...automat sunt catalogate drept femei usoare pe cand barbatii pot face si spune orice fara sa fie judecati( ca doar sunt barbati). Barbatii vor in acelasi timp femei cinstite dar si dezinhibate in pat, vor femei culte, citite, bune gospodine . Dar automat, cand se afla intr-un cerc de discutii , cu siguranta nu or sa puna ochii pe o femeie care vorbeste dezihibata despre sex sau despre numarul barbatilor cu care a fost.Asa ca, un gram de mister nu strica, ba dimpotriva.

Mesaj » Dum Iul 11, 2010 8:40 pm

booggddaann scrie:TOATE FEMEILE SUNT CINSTITE (nu au vazut,nu sunt curioase,nu au imaginatii si dorinte ascunse.....nu nu nu nu vor sa auda decat sa li se spuna ca sunt frumoase)

Desi a fost putin sarcastic , si nedrept tot nu e ca tine :))!
    Intr-adevar sunt femei care vor sa auda mereu ca sunt frumoase , poate chiar toate simt nevoia unui compliment :-?? dar asta nu e de comentat , la fel cum barbatii prea bine asteptati sa vi se spuna " sunteti buni " , " seara asta de urgenta la mine acasa " :-@
    Categoriile femeilor , cele care se feresc sa vorbeasca despre sex ( dar in pat le adori ) , acele femei care vorbesc fara nici o rushine . Cum zicea si " cupidon " , femeile la o asemenea discutie deja sut vazute diferit de cate barbati , si asta doar pentru o simpla discutie , in care prea bine poate sa minta sau sa spuna adevarul ( cat despre numarul barbatilor din patul ei ) .
    Nu e corect , dar ce sa - i facem asta este :: voi cu mandria de a experimenta cat mai mult iar noi , sau femeile cu putina rushine si respect de sine , sa se pastreze pentru cat mai putini ::

ps : nu va mai plangeti daca nu suunt asa bune la pat pe cum le doriti
  • New member
  • Replici:6

• Vizitator

Mesaj » Dum Iul 18, 2010 1:53 am

Nici nu ma asteptam sa gasesc aici un raspuns de genul: "nu le mai stiu numarul, asa de multi au fost" si sa fie si serios.
    Li se tot reproseaza femeilor ca nu-si recunosc fanteziile, ca se tem sa-si manifeste dorintele sexuale. Sa fim seriosi! Daca femeia ar incepe sa traga de tine, te-ar incita o data, de doua ori, apoi ai intra pe un forum si ai scrie: cum scap de o nimfomana, fratilor? Nimeni nu-si doreste o femeie care sa vorbeasca DOAR despre sex, care sa-si povesteasca aventurile amoroase la micul dejun, la pranz, la cina cu parintii si prietenii sotului, care sa aiba intotdeauna initiativa in pat si asa mai departe.

Si daca ai sti cu cati barbati s-a culcat femeia ta, la ce ti-ar folosi?

Mesaj » Lun Iul 19, 2010 2:29 pm

amm 22 de ani si m-am culcat cu 2 barbati...de ce sa ma ascund? Chiar daca ar fi fost mai multi nu mi-ar fi rusine de asta, a fost decizia mea doar nu m-a luat nimeni cu forta, nu?
  • Member
  • Replici:62

• Vizitator

Mesaj » Mar Aug 24, 2010 10:15 pm

Un cuplu matur care se respecta,care este respectat si in societate,nu v-a spune niciodata adevarul aventurilor amoroase.
    Dar este o poveste sau banc cum vrei :o doamna si un domn au adunat in doua borcane dea lungul casniciei lor boabe de orez,multe,ca erau aproape pline borcanele.
    Intr-o zi doamna vrea sa pregateasca o mancare cu orez si vede ca s-a terminat ,numai merge la magazin sa cumpere ci i-a jumatate din orezul adunat din borcanul ei si s-apuca de gatit.
    Servesc masa linistiti ,sotul ii multumeste sotiei ca a gatit asa o masa delicioasa,se aseaza amandoi in fotolii sa-si odihneasca bucatele.
    Dar curios barbatul o intreaba ?
    Ai fost la magazin dupa orez?
    Nu,vine raspunsul,si de unde ai luat ,de la vecina ?
    Din borcanul care se vede c-a ramas jumatate.Vezi mi-a fost rusine sa-ti spun draga mea ,ca eu mai mergeam la vecina cateodata cand tu nu erai acasa.
    Si ? Paii de fiecare data aruncam o boaba in borcanul de care nu te-ai atins inca.
    Aaa da.nu fi suparat ca acelasi lucru am facut si eu,de fiecare data cand eram singura si mconsolam cu vecinul la fel procedam.aruncam o boaba de orez,asa ca mai pot gati o data .m :?:

mystep ...

Mesaj » Joi Aug 26, 2010 7:34 am

Fiecare femeie este libera sa aibe atatia parteneri cati considera. Unde scrie ca o femeie trebuie sa aibe un nr. scazut de parteneri daca tine la reputatia ei? De ce inventam niste legi nescrise total eronate si toate astea din frica de a nu fi judecate?!

De ce incercam, singure, sa ne sapam groapa? Femeia este absolut libera sa faca ce vrea precum barbatul. Iubesc sa fac dragoste si chiar nu am tinut evidenta barbatilor cu care m-am culcat. Nu pot spune ca am avut o duzina dar nici 3-4 barbati. Mi-au placut relatiile solide si am avut cateva la numar ce au durat intre 2 ani iar cel mai mult 5 ani, dar am avut si luni de zile in care am fost singura si am avut parteneri cu care am iesit de 5-6 ori si atat. Nu am uitat niciodata de metodele contraceptive si de protectie si totul a fost bine.

Nu vad unde este tragedia sa faci sex. O femeie care se respecta, care are grija de corpul si de psihicul ei face si sex/dragoste . Da, este ca si cum ai face dus sau ai manca sau te-ai spala pe tine sau ai face sport. Este ceva absolt normal!

Trebuie sa invatam asta, noi - femeile ..sa devenim mai profunde in gandire, sa nu ne mai fie teama si de umbra noastra si un pic mai evoluate.Suntem in secolul 21, nu pe vremea strabunicii.
    Simona
  • Member
  • Replici:94

• Urmatorul

Inapoi la Despre sex

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns