Acum este Joi Mai 24, 2012 9:28 pm

eu te caut pe tine...

Pentru anunturi si intalniri scrie un anunt matrimonial aici daca esti singur si doresti sa intalnesti o fata / femeie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mar Iul 27, 2010 5:56 pm

caut o femeie care sa fie alaturi de mine, in orice moment, o femeie care stie sa aprecieze cand eu sunt langa ea, care sa nu creada ca da o iubesc instantaneu sunt prost sau orb, o femeie care stie ce vrea.... caut stabilitate alaturi de aceea care mi-o ofera...., nu sunt perfect am defecte ca oricare pana la urma nu exista femeia ideala cum nu exista barbatul ideal, totul tine de cat suntem de accord sa acceptam din capriciile celuilalt, de toanele celuilalt si cum putem sa le atenuam incat sa fie pana la urma ceva frumos....
  • Member
  • Replici:10

• Inapoi la Baiat caut fata

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns