Acum este Mar Mai 22, 2012 5:15 pm

Se cauta barbat respectabil

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Dum Iun 19, 2011 11:43 am

Prietena mea e profesoara de balet si se invarte de multi ani in lumea spectacolului, asa ca prin natura muncii ei si-a facut o multime de cunostinteatat barbati cat si femeidin asa numita lume buna a orasului.

Dupa divortul meu, mi-a stat alaturi in momentele de mahnire si perplexitate post-traumatica apoi, dupa ceva vreme, a inceput sa ma bata la cap sa ies, ca o adevara amica ce-mi este si sa-mi prezinte tot soiul de indivizi potentiali, doar-doar s-o lega ceva. Nu s-a legat nimic. Citeam in privirea ei un fel de interogare muta, dublata de dezamagirea ca nu reuseste sa-mi gaseasca ea acel Fat-Frumos care sa ma faca fericita. Sa se poata lauda cu isprava. Inca mai e convinsa ca sunt femeia perfecta si spera sa vina ziua in care sa nu le mai gasesc defecte potentialilor. Nu mi-a cerut niciodata detalii cu privire la temeiul in care i-am refuzat candidatii pana acum, dar eu m-am simtit datoare sa-i explic: pentru ca imi doresc sa cunosc un barbatrespectabil.

Cand spun respectabil, nu ma refer la termenul acela sinonim cu stima, ci la faptul ca-mi doresc foarte mult sa imi starneasca repectul.

Pentru ceva anume care-l caracterizeazaprofesionalism, inteligenta, pasiunem-as putea lega de orice, doar sa-mi demonstreze ca e bun, ca sa-l pot admira.

Inca nu l-am intalnit.

Atentie, departe de mine gandul de a insinua ca nu exista asemenea barbatisubliniez doar faptul ca eu nu am cunoscut inca nici unul care sa faca parte din aceasta categorie, deci domnilor, nu va grabiti sa aruncati cu pietre! Inca mai dau tarcoale prin preajmadeschideti ochii bine, poate ma zariti voi primii si-mi pregatiti o demonstratie de virtuozitate.

Alegeti voi domeniul.

• Site Admin
  • Replici:758

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns