Acum este Mie Mai 23, 2012 7:05 pm

De ce cauta femeile barbati cu masina ?

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Mar Mai 11, 2010 8:18 pm

Multe fete din ziua de astazi cauta sa isi faca doar prieteni cu masini. Cat de important este pentru tine sa iti faci un prieten cu masina ? Cat de important este sa ai prieten cu masina ? De ce cauta femeile barbati cu masina ? Ce legatura are masina cu dragoste ?

• Site Admin
  • Replici:758

• iuby33 ...

Mesaj » Mie Iul 07, 2010 10:25 pm

ca sa se deplaseze mai usor :).
    Asa cum dragostea trece prin stomac la barbati, la femei trece prin masina... :roll:
    Iubiti-va mult :)
  • Member
  • Replici:57

• Vizitator

Mesaj » Joi Aug 12, 2010 7:14 pm

Pentru aparente:)
    Femeile in ziua de azi considera ca daca se afiseaza cu un barbat intr-o masina luxoasa va fi invidiata de toti cei din jur :roll:

mihi ...

Mesaj » Dum Aug 29, 2010 5:09 pm

En nu spun ca-i un lucru rau sa-si doreasca prieteni cu masini dar ar fi bine sa gandeasca de doua ori. Sunt atatia baieti in lumea asta mare si draguti, si inteligenti, si intelegatori, si iubitori si care nu au masini. Ele sunt cele ce pierd nu noi. Si eu am avut masina dar mi-am dat siama de acest fapt si in final am decis sa nu ma mai afisez cu ea. De ce? Pentru ca din vanator, in final tu esti cel vanat.Deci...domnita draga, daca-ti doresti distractie cauta-i pe cei cu masini dar daca-ti doresti ceva serios...cauta ”barbati”.Unii nu mai pica asa de usor in plasele voastre. S-a desteptat romanul vere :P
  • Member
  • Replici:73

• mystep ...

Mesaj » Lun Aug 30, 2010 1:33 pm

Masina este foarte utila. Ultimii mei iubiti nu aveau masina! Nu m-a deranjat, aveam eu. Atata timp cat o femeie isi doreste o viata comoda, nu inteleg de ce nu fac un efort financiar sa-ti cumperi o masina proprietate persoanala si sa nu mai stea la mana nimanui.

Intr-adevar,multe femei alearga dupa barbati cu masini. Oricum doar cine nu vrea, nu isi ia masina in ziua de azi. Nu este necesar sa o iei noua.

Eu nu le condamn dar, atunci, nu mai condam pe nimeni care le fac materiliste. :lol:
    Simona
  • Member
  • Replici:94

• Vizitator

Mesaj » Vin Oct 01, 2010 12:08 pm

Mai nou am vazut ca pitzipoancele cauta baieti cu scutere nu cu masini. Ma rog, si motoristi dar acolo e un club mai select.
    Daca cauta masini in nici un caz nu o sa se suie in Supernova mea. Presupun ca trebuie o masina de mare fitza sau macar un BMW furat cu numere de Bulgaria ca sa fii bagat in seama.

Inapoi la Discutii pe alte teme

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns