|
|
Acum este Mar Mai 22, 2012 5:17 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Dum Iun 19, 2011 11:43 am
Se intampla deseori sa renunti la o casnicie, la o relatie, la prietenie din cauza celor din jur. Oare de ce? Cat de mult conteaza pentru tine sfaturile celor din jur? Unii oameni sunt foarte influentabili de cei din exteriorioul cuplului, iau in considerare gandurile celor cu care discuta, ba mai mult, le aplica sfaturile.
Le e mai usor sa gandeasca altii pentru ei? Niciodata nu am lasat pe cineva sa imi coordoneze viata, chiar daca a trebuit sa ma cert cu parintii pentru asta. Mama mea de exemplu, este una din persoanele influentabile despre care vorbeam.
Tot ce aude de la asa zisele “prietene ale ei care nu ii doresc decat “binele imi spune pe un ton raspicat, ca si cum vine de la ea, nu de la altii. Acesti oameni influentabili se lasa condusi de altii, nu au propriile pareri, ganduri. Sunt oameni lasi care traiesc iluzii.
Eu mi-am aparat casnicia cu dintii, secretele noastre de familie au ramas numai ale noastre, pentru asta am avut respect si intelegere in relatia mea de cuplu. Ce s-ar fi intamplat oare daca ma luam dupa lume, dupa cicaleala mamei si dupa rautatile “prietenelor Ar fi dus la cearta, la divort si cine mi-ar fi fost alaturi? Recunosc ca nu-i usor sa fii sotie, exista si neplaceri, insa nu ma feresc de greu. E usor sa spui “gata, divortez.
Eu nu am lasat pe nimeni sa se bage in viata mea in familia mea, ma consider o norocoasa ca stiu sa fiu discreta si ca nu ma las influentata de parerile celor din jur, insa trebuie sa recunoastem, exista multe persone care iau propriile decizii dupa gandirea altor personae, care nu inseamna neaparat ca le doresc si binele.
-
» Joi Dec 01, 2011 4:05 pm
Eu sunt persoana care... zic ca tine şi fac ca mine...chiar dacă uneori decizile pe care le iau nu sunt cele mai bune. Singura persoană cu care mă sfătuiesc e soţul meu.
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- Mintea si trupul influenteaza viata intima
de iubire » Dum Iun 19, 2011 11:43 am
- 0 Replici
- 49 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Dum Iun 19, 2011 11:43 am
Despre dragoste
-
- primele tale dati