Acum este Mar Mai 22, 2012 5:21 pm

Cerere in casatorie

Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Mie Mai 12, 2010 6:20 pm

Cum ai formula tu o cerere in casatorie ? Sau cum ti ar placea sa fii ceruta in casatorie, daca esti o doamna / domnisoara ? Crezi ca ar trebui sa fie ceva spontan sau bine premedidat ?

Sau poate ai facut deja pana acum cerere in casatorie, ori ai fost ceruta in casatorie. Cum a fost momentul ?

Imi vine in minte acea emisiune : Casatoreste-te cu mine in care femeia cere in casatorie pe barbat, iar acesta, de cele mai multe ori refuza.

• Site Admin
  • Replici:758

• Mesaj » Lun Iul 19, 2010 2:25 pm

Cred ca sunt singura femeie de pe lumea asta care nu se da in vant dupa dulcegarii, patale de trandafir, lumanari, cereri pompoase si in public etc...cred ca decizia de casatorie ar trebui sa fie ca un acord din partea amandurora, nu un aranjament care pe mine personal m-ar face sa ma simt prost
  • Member
  • Replici:62

• Inapoi la Casatorie, Familie, Copii

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns