|
|
Acum este Mar Mai 22, 2012 5:27 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
Vizitator
» Vin Oct 29, 2010 6:50 pm
Conteaza si situatie financiara intr-o oarecare masura dar nu pot sta langa cineva doar pentru bani. Dar intr-o reltii fara prea multe resurse vor fi si certuri cu siguranta dar s impacarea are armecul ei. Liviu Rebreanu scrie in nuvela "Moara cu noroc" o fraza care pentru mine e un ghid in viata: " Nu bogatia, ci linistea colibei tale te face fericit."
-
Vizitator
» Lun Noi 15, 2010 3:17 pm
Stiti ce se zice....banii nu aduc fericirea dar o intretin.Well,in dragoste tot asa este.Uneori poate toate discutiile si certurile vin de la bani.Chiar daca esti fericit cu partenerul,ai sa ajungi intr-un timp in care.....dragostea trece si prin stomac.Nu-mi place deloc ca am zis asta....insa e purul adevar.
-
Vizitator
» Mie Mar 23, 2011 12:04 pm
Da pacat ca se intampla de cele mai multe ori acest lucru in generetiile tinere unele dintre fete conteaza doar pe bani cand aleg un barbat dar dupa parerea mea cu putina inteligenta bani nu sunt o prolema si daca va dorit o relati buna gasit o fata care va iubeste si cand ati fi lefter lasati aceasta impresie si acea fata care va alege pentru ceea ce sunteti e cea potrivita.
-
» Sam Noi 26, 2011 5:56 pm
Banii îşi au rolul lor într-o relaţie de cuplu şi în special într-o căsătorie! Ce te faci dacă ai un salariu de 700lei şi mai ia si soţia ta vreo 400lei...că ia oprit patronul din leafă...şi din banii ăştia trebuie să plăteşti facturile la gaze, curent, întreţinere, internet, cablu tv...cumperi mâncare ptr 30 de zile...şi peste toate astea îţi pleacă copilul la şcoală şi uniforma şi rechizitele te costă pe puţin 500lei...crezi că sentimentele de iubire şi dragoste plătesc aceste dări! În niciun caz! Aşa că ...banii nu contează într-o relaţie...este un ideal.
-
» Sam Mai 12, 2012 10:30 pm
Cine traieste cu impresia ca DRAGOSTEA tine de portofel, se anseala amarnic ,pt anceput totul e bun si frumos ,dupa care Balonul de sapun se va sparge 
-
» Dum Mai 13, 2012 8:04 am
Oare poţi plătii facturi şi chirie cu DRAGOSTEA?
-
» Joi Mai 17, 2012 9:10 pm
Odata am fost intrebata "De ce te esti cu unu ca mine, SARACIE (asa se caracteriza de multe ori)", atunci eu am raspuns "pentru ca vreau sa iubesc nu sa cheltui, vreau sa traiesc nu sa cersesc, vreau sa fiu eu, nu cea pe care au cumparat-o altii."
Da poate vi se par niste cuvinte prea metamorfozate, dar in essenta acestea nu transmit decat un singur lucru, independenta. Cand spun independenta ma refer la toate domeniile, financiar, afectiv, social. Cand stii ce vrei de la viata si ai un scop bine stabilit, in acel moment inveti ce inseamna munca, precum si bucuria primelor rezultate. Cand iubesti cu adevarat si ajungi sa fii langa acea persoana, atunci intelegi ce inseamana sa traiesti, si exemplele pot continua. E foarte dificil sa caracterizezi cumva o relatie de dragoste dintre un barbat si o femeie, e greu sa impui unele reguli care ar trebui sa fie urmate cu precadere, pentru ca omul este unic prin urmare si relatiile sunt de neinlocuit, ele doar exista, ele doar apar sau dispar.
Cand vine vorba de bani intr-o relatie eu sunt de parere ca fiecare este obligat sa isi aduca aportul, o relatie inseamna doi, prin urmare ambele parti trebuie sa existe si sa evolueze pe aceeasi axa. Datorita saraciei oamenii nu mai pot fi realisti, incearca sa viseze, sa caute cai prin care sa intre in posesia a cat mai multi bani si de multe ori cele mai adoptate metode din pacate sunt casatoriile din interes, sau relatiile din interes care se sfarsesc in momentul in care sau obtinut beneficiile dorite si bineinteles unul din cei doi este ranit iar celalalt multumit.
E greu sa vin cu propuneri cum trebuie sa fie si cum nu trebuie sa fie o relatie, de un singur lucru insa sunt sigura: fiecare persoana trebuie sa isi gaseasga siguranta financiara, pentru ca asta inseamna respect fata de sine, trebuie sa isi gaseasca jumatatea pentru ca acest lucru presupune implinire.
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- conteaza sex-ul intr-o relatie....?... eu zic ..DA
de catalin_sb » Mar Iul 27, 2010 6:15 pm
- 10 Replici
- 675 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Mie Mar 07, 2012 7:28 pm
Despre dragoste
-
- Conteaza foarte mult inaltime intr-o relatie?
de Vizitator » Joi Aug 12, 2010 7:27 pm
- 3 Replici
- 457 Vizite
- Ultimul raspuns de mihi
 Joi Sep 02, 2010 3:45 pm
Despre dragoste
-
- Incredere si comunicare intr-o relatie sau intr-o familie
de marvin75 » Mie Aug 04, 2010 9:17 am
- 3 Replici
- 750 Vizite
- Ultimul raspuns de leda
 Vin Apr 01, 2011 10:06 pm
Casatorie, Familie, Copii
-
- Pot face banii o relatie sa mearga?
de babyisabela » Mar Ian 10, 2012 1:34 am
- 6 Replici
- 110 Vizite
- Ultimul raspuns de o_ea_si_atat
 Mie Feb 08, 2012 8:04 pm
Casatorie, Familie, Copii
-
- Cat de mult conteaza sexul intro relatie?
de byraullove » Joi Oct 13, 2011 12:23 am
- 1 Replici
- 116 Vizite
- Ultimul raspuns de babyisabela
 Joi Noi 24, 2011 3:00 pm
Despre sex
|