|
|
Acum este Sam Feb 11, 2012 12:13 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
Vizitator
» Lun Iul 26, 2010 12:13 pm
Uneori iti alegi un partener pentru ca stii ca are bani dar apoi constati ca are doar atat,bani.Ce se poate face cu banii?Cu ei nu poti cumpara fericirea.Ce rost are sa fii bine imbracat si sa ii oferi partenerului bani si cadouri daca nu ii oferi dragoste?Cat de mult conteaza banii pentru tine?
-
» Mie Sep 01, 2010 7:45 pm
Dupa parerea mea n-ar trebui sa conteze banii intr-o relatie. Relatia dintre doua persoane ar trebui sa aiba ca fundament sentimentul. Totusi,in societatea de astazi tinde sa predomine aspectul material si nu cel sentimental. Nevoile de ordin personal ale indivizilor s-au modificat.
Impactul material asupra celui sentimental nu e absolut. Sentimentul isi pastreaza rolul lui dar la o alta scara. Dragostea nu izvoreste din latura materiala a relatiei ci din cea sentimentala. Nu vad un lucru atat de grav in aceasta mutatie deocamdata. E doar o adaptare a nostra la noua lume in care traim. Sper totusi ca acest aspect sa nu devina dominant.
Iubiti-va mult!
-
Vizitator
» Mie Sep 01, 2010 8:46 pm
Nu conteaza banii intr-o relatie! Este unul dintre subiectele care ma infurie cel mai tare. Nu suport sa aud lumea in jur, in special fetele care se dau mari cu iubitii lor grozavi, care sunt atat de grozavi pentru ca au nu stiu ce masini sau haine. Mi se par aberatii.
Cand aud chestii din astea imi si fac un scenariu in minte si imi imaginez fete disperate care pun ochii pe masini scumpe si asteapta langa ele sa combine posesorul. Extraordinar, ce romantic! "Te-am iubit din prima clipa in care ti-am vazut BMW-ul!"
Si atunci concluzia mea este...ca intr-o relatie adevarata, de la care vrei ceva cu adevarat si te astepti la un viitor, banii sunt zero barat. Sentimentele sunt singurele importante atunci cand esti cu cineva, pentru ca se presupune ca il iubesti pe el, nu ceasul lui din aur.( Asta ma face sa vreau sa compar femeile materialiste cu niste ciori, pentru ca trag la ceea ce straluceste)
In fine, vreau sa spun ca daca esti o persoana cu bani, iar sexul opus roieste in jurul tau, ar fi bine sa fii atent atunci cand iti alegi perechea, sa nu te "arzi".
-
» Joi Sep 02, 2010 6:08 am
Ma bucur ca mai sunt persoane precum Schantelle_sha. Intradevar nu banii ar trebui sa conteze intr-o relatie ci sentimentele. Si asa dupa cum spui si tu, fetele sunt cele care sunt atrase de acest aspect. Baietii care le pica in plase sunt doar niste vanatori care au devenit vinati. Si eu am experimentat intr-o oarecare masura acest lucru desi asupra me-a nu a avut un efect prea mare. Mi-am dat siama de timpuriu de intentiile partenerei.
Nu sunt un tip cu bani sau cu masini lucsoase, nici nu am vile pompoase, ci sunt un simplu om care-si cauta locul in acest univers ”stranu”. Sincer acuma am ajuns sa consider ca potrivit pentru mine ar fi o fata simpla, la fel ca si mine, fara avere, fara o situatie materiala cine stie ce, dar o fata intelegatoare, increzatoare in ea si in mine, o fata deschisa dialogului si noului si care sa-mi ofere dragoste la fel cum ofer eu.Eu n-am ce sa ofer alt ceva decat pe mine cu inima mea.
Iubiti-va mult!
-
» Joi Sep 02, 2010 7:32 am
Candva adoram femeile ce stiau sa-si aleaga barbati cu stare. Maturizandu-ma, am inteles ca cea mai atractiva femeie este cea care se descurca prin propriile forte si are un venit substantial facut cu propriile manute. Accept ca barbatul cu care este, sa-i faca cadouri frumoase, atata timp cat sunt pe picior de egalitate iar ea face acelasi lucru. Barbatul care fac parada cu averea lui , cumaparandu-i intretinutei masini, apartamente, ma duce cu gandul la individul obsedat de imaginea lui, ce vrea sa impresioneze, cu orice pret, pe oricine.
Simona
-
» Joi Sep 02, 2010 1:35 pm
Desi as dori sa aud mai multe pareri, totusi am ajuns la concluzia ca fetele in general pot fi impartite in trei mari categori. Exista fete care doresc de la parteneri lor o situatie materiala cat mai buna (”lasa ca ma intretine el”). Intr-o oarecare masura e de inteles. Sexul frumos va cauta intodeauna siguranta atat pe plan materila cat si sentimental. In cazul acestor fete cred ca predomina aspectul material.
Exista fete, care ajunse la un anumit grad de maturitate intelectuala, nu vad o solutie destul de bine fondata in ideea de a fi ”intretinute” material. Ele cauta sa-si creeze o situatie economica cat mai stabila si cat mai bine dezvoltata prin forte proprii. E un lucru cu adevarat de laudat. Totusi si acest lucru are un aspect uneori mai putin pozitiv. Pot exista evetuali pretendenti (bine intentionati) pe care sa-i intimideze acest lucru.
Mai as enumera o categorie de fete si anume cea a fetelor cautatoare de dragoste. Ve-ti spune ca toate, si cele din celelante categorii cauta acest lucru. Asa e, dar exista fete care nu pun deloc pret pe aspectele materiale,si isi cauta parteneri care sa le intregeasca sufletele. Cred ca inca mai exista si astfel de fete. Desi pare un lucru ideal, nu este intocmai. Fetele de acest gen pot intradevar sa-si gaseasca jumatatea, dar din pricina unor factori externi, sa nu ajunga sa fie fericite, implinite intr-utotul.
Pai si atuncea cum ar fi cel mai bine? Cared ca solutia cea mai buna e sa fi ceea ce esti. Sa cauti sa te cunosti pe tine si apoi sa-ti fitezi prioritatile. Nu exista o regula care sa te faca fericit/a ci doar cea care ti-o dicteaza propria constiinta.
Imi cer scuze fetelor care au citit acest mesaj pentru faptul ca poate am dat impresia ca le judec. Pe departe acest gand de mine. Fetele, ca si noi baietii dealtfel, incerca sa se adapteze acestei lumi manate fiind de modul in care percep lumea si in functiile de trairile interioare. Daca am deranjat pe cineva imi cer scuze.
Iubiti-va mult!!!
-
Vizitator
» Joi Sep 02, 2010 6:21 pm
Sincer, mihi, nu vad cum ai fi putut deranja pe cineva, avand in vedere faptul ca ai fost foarte obiectiv, nicidecum nu ai judecat. Iar parerea lui mystep mi se pare admirabila. Si eu sunt genul de persoana care atunci cand este intr-o relatie, cauta egalitatea si mi s-ar parea ciudatel sa ma las intretinuta.
Iar in ceea ce priveste barbatul care face parada cu averea lui, eu il consider mai degraba o victima a societatii in care traim. Incearca sa se conformeze probabil "normelor" impuse de doamnele si domnisoarele materialiste, nerealizand ca exista sanse sa dea in penibil, si sa nu uitam ca, de cele mai multe ori, isi face o parere mult prea buna despre el insusi.
-
» Vin Sep 03, 2010 6:26 am
Profunda si matura pentru, doar , 19 ani. Din nefericire, cu sinceritatea-n dinti, marturisesc ca la 19 ani era indragostita de barbati si atat.  M-am maturizat tarziu dar frumos! Ce facultate urmezi si unde?
Simona
-
Vizitator
» Vin Sep 03, 2010 3:41 pm
Multumesc, mystep.  In octombrie incep primul an la Facultatea de Nord din Baia Mare, Litere, sectia romana-engleza. 
-
» Sam Oct 09, 2010 5:25 pm
Banii cat si frumusetea, faima, puterea...etc. sunt trecatoare..Insa un suflet bun ramane vesnic nobil ..
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- conteaza sex-ul intr-o relatie....?... eu zic ..DA
de catalin_sb » Mar Iul 27, 2010 6:15 pm
- 8 Replici
- 604 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Vin Mar 25, 2011 10:33 am
Despre dragoste
-
- Conteaza foarte mult inaltime intr-o relatie?
de Vizitator » Joi Aug 12, 2010 7:27 pm
- 3 Replici
- 354 Vizite
- Ultimul raspuns de mihi
 Joi Sep 02, 2010 3:45 pm
Despre dragoste
-
- Incredere si comunicare intr-o relatie sau intr-o familie
de marvin75 » Mie Aug 04, 2010 9:17 am
- 3 Replici
- 674 Vizite
- Ultimul raspuns de leda
 Vin Apr 01, 2011 10:06 pm
Casatorie, Familie, Copii
-
- Pot face banii o relatie sa mearga?
de babyisabela » Mar Ian 10, 2012 1:34 am
- 6 Replici
- 68 Vizite
- Ultimul raspuns de o_ea_si_atat
 Mie Feb 08, 2012 8:04 pm
Casatorie, Familie, Copii
-
- Cat de mult conteaza sexul intro relatie?
de byraullove » Joi Oct 13, 2011 12:23 am
- 1 Replici
- 91 Vizite
- Ultimul raspuns de babyisabela
 Joi Noi 24, 2011 3:00 pm
Despre sex
|